Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 24 mai 2021– Prima parte- VIDEO. Concurenta de la Puterea Dragostei a cedat nervos: „M-am săturat să fiu pe locul 2!” Acuzații grave la început de săptămână

Editor Web: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 mai 2021, 08:00
Fetele din casa Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 11:00, pe Kanal D începe o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei. Dacă nu vrei să o ratezi, atunci o poți urmări atât la TV, cât și online, Live Video pe kanald.ro.

După un sfârșit de săptămână tensionat, având în vedere gala Puterea Dragostei de duminică seara în care concurenții nu s-au ferit să spună tot ceea ce cred unii despre ceilalți, în casa iubirii începe o nouă săptămână. Ce urmează în prima parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Gala Puterea Dragostei de duminică, 23 mai 2021, a fost una încărcată de emoție.

Andreea a ales să părăsească competiția pentru a-i fi alături tatălui ei care se confruntă cu probleme de sănătate, iar decizia concurentei a întristat pe toată lumea.

O nouă săptămână începe în casa Puterea Dragostei, iar încă de la prima oră a dimineții, concurenții nu vor rata șansa de a se tachina, astfel că nu vor lipsi micile înțepături și reproșuri. 

În prima parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei, concurenții vor purta din nou discuții aprinse, pe diferite teme.

De cele mai multe ori, conflictele apar între băieții și fetele de la Puterea Dragostei din motive banale, însă ulterior, lucrurile scapă de sub control.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 22 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, reacție incredibilă la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut un anunț, iar concurentul a răbufnit

La început de săptămână, concurenții din casa Puterea Dragostei vor încerca să își impună din nou punctul de vedere, indiferent de consecințe.

Radu va stârni controverse după ce va dezvălui că deși încearcă să o cunoască mai bine pe Ayda, acest lucru nu îl va împiedica să acorde o șansă și unei concurente noi. Evident, afirmațiile lui o vor scoate din minți pe Ayda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Atunci rămâi cu fata nouă, Radu, că m-am săturat să fiu pe locul 2.”, va spune Ayda.

Poți urmări prima parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei, chiar dacă nu ești în fața televizorului începând cu ora 11:00. Cel mai iubit show matrimonial poate fi urmărit și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Puterea Dragostei este emisiunea în care mai mulți tineri au acceptat să trăiască în aceeași casă, din dorința de a-și găsi sufletul pereche.

În căutarea iubirii, aceștia mai au momente în care își pierd cumpătul, tensiunile fiind, de cele mai multe ori, la ordinea zilei. Emisiunea este parte din programul TV al postului Kanal D, acesta putând fi urmărită pe micul ecran în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, orele de difuzare sunt 11:00 și 17:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, emisiunea este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Alexandra, deranjată de atitudinea lui Cristian Comănici

Dacă în trecut avea conflicte puternice cu Marinescu, acum, Alexandra poartă mai tot timpul discuții aprinse cu Cristian Comănici. Se pare că acesta o atacă de fiecare dată când are ocazia, lucru care o va face pe Alexandra să reacționeze dur.

„A renunțat Marinescu să mai vină să se ia de mine și ai început tu?”, îi va spune Alexandra lui Cristian Comănici.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 21 mai 2021- A doua parte- VIDEO "Vreau să te despart de Codruț"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.