Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 25 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda, reactie dura la adresa Alexandrei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2021, 15:22
Alexandra si Meda ajung din nou la cutite!

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei și rămâne de văzut dacă se vor liniști sau nu lucrurile în casa iubirii. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Gala de duminică a emisiunii Puterea dragostei a fost una incendiară, iar la finalul acesteia, doi concurenți s-au aflat în pericol de eliminare. Preferințele celor de acasă au fost clare, astfel că după ce Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii, iar din competiție a fost eliminat Rares. In timp ce Marinescu a fost desemnat favoritul săptămânii și a încasat cecul de 1.500 de euro.
Astazi a inceput o nouă săptămână la Puterea dragostei, dar și de această dată concurenții par ca sunt puși pe ceartă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nu vor lipsi momentele tensionate nici in prima zi a saptamanii. Se pare ca atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea.

Indragita emisiune Puterea dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 22 ianuarie – A doua parte- VIDEO. Andrada și Marinescu anunță cuplul?

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 22 ianuarie – Prima parte- VIDEO. Andrada, cuplu cu Marinescu?

Meda se simte atacata de Alexandra si rabufneste!

In editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, Aya ii atrage atentia lui Marinescu, in ceea ce o priveste pe Maria, despre care afirma ca va merge la hotel la Rares, dupa plecarea acestuia din competitie.

"Viitoarea ta prietenă voia să meargă ieri la Rareș, la hotel", îi spune Aya lui Cristian Marinescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aya și Cristian Marinescu au avut o scurtă relație. Pe de alta parte, Marinescu a fost acuzat că își face relații în casă doar pentru show și pentru susținerea fanilor.

Si tot in editia de astazi, Alexandra si Meda ajung din nou la cutite. Meda o acuza pe rivala sa, Alexandra ca o ataca de fiecare data si chiar o ameninta. Intrebata la un moment dat de Cristina Mihaela daca este geloasa pe Nicos, Meda a marturisit ca este inca foarte geloasa pe fostul ei iubit si nu admite gandul ca acesta ar putea

forma un cuplu cu una dintre concurentele din emisiune.

"Uite cum vrei sa ma ataci si cum ma ameninti!", spune Meda.

Ce turnura va lua conflictul dintre Alexandra, Meda si Nicos si ce alte discuții vor mai avea loc în casă puteti vedea urmărind ediția de luni in a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D, de la 17:00.

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.