Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra și Maria, scandal: "Nu e o mândrie să vorbesc cu tine"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 apr 2021, 15:00
Alexandra Cărare și Maria
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei e incendiară. O poți urmări și Live Video Online pe kanald.ro.

Alexandra și Maria au un scandal în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei.

„Pentru mine nu este o mândrie să vorbesc cu tine. Am vorbit cu tine în această emisiune pentru că nu am avut încotro”, îi spune Maria Alexandrei Cărare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare este iubita lui Codruț, în timp ce Maria este fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Nu e prima oară când cele două se contrează. Maria a mai făcut afirmații-șoc despre Alexandra.

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu au fost împreună în Republica Dominicană și s-au confruntat pe traseele de la Survivor România 2021.

Alexandra a spus că Marinescu s-a dat încontinuu la ea cât timp cei doi au fost împreună în Republica Dominicană.

Surorile Cărare, implicate în numeroase conflicte în sezonul 3

Surorile Alexandra Cărare au fost implicate în multe conflicte la Puterea Dragostei sezonul 3.

În cele mai multe conflicte a fost implicată Alexandra Cărare, care a și sărit la bătaie în câteva rânduri. Alexandra Cărare a fost foarte agresivă cu Aya, rivala ei, pe care a vrut să o bată în două rânduri. Recent, spiritele s-au mai calmat în ce le privește pe cele două.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Adriana a avut un conflict cu Marinescu. Adriana a vărsat suc pe acesta, apoi l-a jignit dur.

"Ești un nimic!", i-a spus Adriana lui Marinescu. Acesta, în replică, a acuzat-o atât pe ea, cât și pe sora ei, că s-ar face de râs.

Ulterior, Marinescu a spus că o place pe Adriana, lucru pe care îl mai afirmase.

Înainte de a pleca în Dominicană cu Alexandra, Marinescu încerca să o convingă pe aceasta să îi pună o vorbă bună la sora ei.

"Singura concurentă pe care mi-o mai doresc în casă este Adriana", susținea el.

Curios lucru, la foarte puțin timp distanță, Marinescu pleca împreună cu iubita lui Codruț în Dominicană și se dădea la ea. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea este transmisă și Live Video Online, iar dacă vrei să vezi Puterea Dragostei pe site-ul nostru tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când reality-show-ul este difuzat la TV.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 26 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu își vor spune din nou cuvinte grele: „Ești vai de steaua ta!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.