Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 aprilie 2021– Prima parte- VIDEO. Ayda și Radu își vor spune din nou cuvinte grele: „Ești vai de steaua ta!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 apr 2021, 08:00
Ayda, Romeo și Radu de la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei începe la Kanal D, de la ora 11:00. Poți umări emisiunea ta favorită și Live Video Online pe kanald.ro.

Începe o nouă săptămână la Puterea Dragostei, însă ziua de luni îi găsește pe concurenții din casa iubirii puși din nou pe ceartă. Mulți dintre ei încă nu pot uita de cele întâmplate în Gala de duminică, astfel că tensiuna plutește în continuare în aer.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

A început Săptămâna Mare și deși se spune că este o perioadă în care fiecare om trebuie să fie mai bun, mai iertător și să uite de certuri, concurenții de la Puterea Dragostei nu se pot abține

și vor intra în conflict din nou. Ziua va începe cu discuții aprinse, certuri, reproșuri, astfel că băieții și fetele din casa iubirii nu își doresc să lase de-o parte neînțelegerile, ci vor cu orice preț să demonstreze că se pot impune în fața celorlalți.

În prima parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei, Ayda și Radu se vor certa din nou, iar dacă la început va fi vorba doar despre un schimb de replici, ulterior, cei doi vor ajunge la țipete și jigniri.

Ayda și Radu nu pot trece peste ceea ce s-a întâmplat între ei în trecut, astfel că vor continua să se atace reciproc.

Ayda: Dacă voiai să te bagi în seamă cu mine puteai să te bagi altfel.

Radu: Mie nu mi-e teamă de neamul tău niciodată în viața asta, nu aveți stea în frunte.

Ayda: Nu mai țipa la mine că îți dau una peste gura aia de nu te vezi!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: Ești vai de steaua ta!

Ayda: Băi, nu te mai băga în seamă cu mine! Nu vezi că nu îmi mai place de tine? Mi-e scârbă efectiv când te văd.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 23 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Tensiuni uriașe: se sparge geamul!

Dacă vrei să vezi ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci poți urmări emisiunea și online, live video pe site-ul Kanal D. Pentru a face acest lucru este suficient să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Puterea Dragostei este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni din România și face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, aceasta putând fi urmărită în fiecare zi a săptămânii.

De luni până vineri, emisiunea este difuzată de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, show-ul poate fi urmărit de la 16:00 și 19:00.

Cine este noua concurentă care va intra în casa Puterea Dragostei?

Dincolo de conflictele existente în casa Puterea Dragostei, ediția de luni vine cu o surpriză pentru fanii emisiunii, dar și pentru concurenți. O nouă concurentă va intra în competiție.

Amira va face o impresie bună, iar băieții vor fi curioși să o cunoască, aceștia fiind încântați de prezența ei în casa iubirii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 22 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Adriana îl stropește cu suc pe Marinescu!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.