Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 28 septembrie - A doua parte - VIDEO. Un nou concurent va pasi in casa fetelor! Afla ce reactii va starni aparitia lui!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2020, 15:20
Un nou cocnurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei

Un nou concurent va intra in casa Puterea dragostei! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Astazi, in prima parte a emisiunii "Puterea dragostei", doi noi concurenti au trecut pragul casei Puterea dragostei. Dupa descalificarea celor doi fosti concurenti, Paul si Akebono, in locul lor au venit Rares si Roberto.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Rares, un tanar de 20 ani din Bihor, a intrat deja in prima parte a emisiunii de azi. Cu multe emotii, acesta a pasit in casa fetelor si a făcut cunostinta cu toate.

Este zodia sagetator si deja a facut furori printre concurente. Intrebat de Andrada care sunt fetele preferate si să faca un top trei al acestora, tanarul a avut un răspuns uimitor.

"Nu am un top trei. Am doar un top 1. Madalina, am venit să te cunosc!", a spus Rares cu emotii in glas.

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 28 septembrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 25 septembrie- A doua parte- VIDEO. Scandal horror și descalificare!

Un nou concurent carismatic vine in casa fetelor, la Puterea dragostei! Afla ce se va intampla in partea a doua a emisiunii, de la ora 17:00, la Kanal D!

Roberto, este un alt tanar, care va pași in casa Puterea dragostei in partea a doua a emisiunii de astazi.

Acesta o va invita la dans pe Alexandra, insa mai multe detalii legate despre el, puteti afla urmarind a doua parte a emisiunii, de la ora 17.00, doar pe Kanal D sau online pe pagina oficiala de LIVE STREAM.