Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 29 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Andrei și Marinescu, la un pas de bătaie. Se încing spiritele în casa Puterea Dragostei!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 mar 2021, 08:00
Marinescu și Andrei, concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei începe la Kanal D. Poți urmări cel mai îndrăgit show matrimonial din România și Live Video Online pe kanald.ro.

Va fi un început de săptămână tensionat în casa Puterea Dragostei. După gala de duminică din care nu au lipsit certurile dintre concurenți, prima parte a emisiunii de luni, 29 martie 2021, aduce din nou în discuție subiecte controversate și care vor stârni reacții aprinse.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Au venit la Puterea Dragostei dorindu-și să găsească persoana potrivită pentru ei, dar mulți dintre concurenți nu au reușit să facă acest lucru până în prezent.

Unii dintre ei s-au implicat în conflicte puternice și s-au concentrat pe aspecte care nu au nicio legătură cu iubirea, uitând astfel care este scopul lor în cadrul emisiunii.

La fel cum se întâmplă de fiecare dată, emisiunea Puterea Dragostei de luni, 29 martie 2021, va începe din nou într-o notă tensionată. În prima parte a emisiunii, Andrei și Marinescu vor avea o discuție aprinsă, spritele se vor încinge, iar cei doi concurenți vor fi pe punctul de a se lua la bătaie.

Andrei își va pierde răbdarea și va fi deranjat de atitudinea lui Marinescu, astfel că nu va ezita să îl pună la punct pe cel mai controversat concurent de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 28 martie 2021–Prima parte- VIDEO. Codruț, atac dur la adresa lui Cristian Comănici: „Prostul satului!”

Show-ul Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica

de la 16:00 și 19:00. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucian, acuzații grave la adresa Adrianei. S-a folosit concurenta de la Puterea Dragostei de el?

Lucian și Adriana vor purta o discuție serioasă în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, moment în care concurentul va profita de ocazie pentru a o acuza pe Adriana că nu a făcut altceva decât să se folosească de el. Lucian îi va spune Adrianei că s-a apropiat de el doar pentru a-l convinge să voteze cuplul Alexandra și Codruț în momentul în care a fost ales cuplul favorit al lunii martie.

Lucian: În gala favoriților, tu m-ai băgat în seamă doar ca să votez eu Alexandra și Codruț.

Adriana: Nu este adevărat!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021–A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți. Ce anunț a făcut Cristina Mihaela?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.