Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 31 august - A doua parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2020, 15:00
Cristina Mihaela le cere socoteala lui David si Akebono pentru altercatia lor

Cea de-a doua parte a editiei Puterea Dragostei, difuzata luni, 31 august, la Kanal D, de la ora 17:00, aduce in prim plan multe dispute intre concurenti. Urmareste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa ce in prima parte a editiei Puterea dragostei de luni, 31 august, telespectatorii au cunoscut-o pe noua concurenta Aya, o frumoasa bruneta care a reusit sa puna deja inima pe jar catorva dintre baieti, in partea a doua a emisiunii, vor fi aduse in discutie cateva subiecte delicate.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Noua concurenta sosita in casa Puterea dragostei a ales sa danseze cu Akebono, insa le-a zambit si celorlalti baieti, recunoscand ca ii admira pe toti pentru felul in care arata.

Relaxata si sociabila, Aya a purtat o tinuta foarte sexy, spre satisfactia baietilor. Pe de alta parte, fetele au fost curioase despre noua concurenta daca o atrage mai mult Akebono decat Paul, deoarece tanara a decis sa danseze cu ambii baieti.

Cristina Mihaela, revoltata de atitudinea baietilor fata de altercatia dintre David si Akebono!

Tot in partea a doua a editiei de luni, 31 august, Puterea dragostei, telespectatorii vor afla detalii despre altercatia dintre David si Akebono, ce a avut loc de curand la hotel.

Partea a doua a editiei de luni Puterea dragostei, 31 august, poate fi urmarita de la ora 17:00, pe Kanal D, sau de pe tableta, telefon sau laptop, fiind transmisa online, live pe Kanal D, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

Cristina Mihaela este deranjata de comportamentul baietilor. Aceasta remarca faptul ca toti baietii spun acelasi lucru, insa ea aflase deja altceva, de la echipa de productie care a fost la hotel, in ziua incidentului.

Prezentatoare Puterea dragostei ii cere lui David sa spuna ce s-a intamplat. Surprinzator este ca tanarul dezvaluie ca totul a fost de fapt o regie pusa la cale de el pentru a dinamiza atmosfera din casa Puterea dragostei, care devenise prea plictisitoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, Mona si George vor continua disputa inceputa de saptamana trecuta, semn ca lucrurile intre cei doi nu s-au ameliorat ci dimpotriva se indreapta cu pasi repezi spre o posibila despartire.

Afla ce detalii vor iesi la iveala din culisele scandalului dintre David si Akebono, dar si ce intorsatura neasteptata va lua relatia dintre Mona si George, urmarind partea a doua a editiei de luni, 31 august, Puterea dragostei, de la ora 17:00, la Kanal D si online accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream: