Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 august - Prima parte - VIDEO

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 aug 2020, 08:00
Cristina Mihaela, supărată din cauza conflictului dintre Akebono și David
Sursa: Captură KANAL D

Începe o săptămână tensionată și plină de surprize la Puterea Dragostei. O nouă concurentă va păși în casa emisiunii de la Kanal D. Vezi Live Video Online cum vor reacționa ceilalți concurenți pe kanald.ro.

Gala de duminică a dus la eliminarea Biancăi din competiție, însă în locul acesteia, în casa dragostei își va face apariția o nouă concurentă care încă din primele momente va reuși să atragă toate privirile. Ce băieți din casă se bucură de toată atenția ei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Săptămâna începe în forță la Puterea Dragostei.

O afirmație făcută de Akebono va reuși să șocheze, concurentul de la Puterea Dragostei afirmând că ar vrea să se însoare cu Alexandra și Adriana, informație care le va lua prin surprindere pe cele două.

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, trebuie să știi că poți face acest lucru și pe telefon, laptop sau tabletă. Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.  

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

O nouă concurentă intră în casa Puterea Dragostei, iar Mona și George sunt în pragul despărțirii

Concurenții de la Puterea Dragostei vor fi luați prin surprindere de sosirea unei noi concurente. Băieții vor fi hipnotizați de frumusețea acesteia, însă doar doi se vor bucura de atenția ei.

Noua concurentă va dansa cu Akebono și Paul, dar rămâne de văzut care dintre ei o va cuceri pe deplin, aceasta afirmând că și George este pe gustul ei, cu toate că el se află într-o relație cu Mona.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dacă băieții din casă vor fi fermecați de noua concurentă, iar atmosfera va fi una plăcută, în cuplul Mona și George încep să apară problemele.

După ce au câștigat premiul de 1500 de euro, cei doi sunt în pragul despărțirii.

"Nu are rost să mai stăm împreună. Nu avem de ce.",   va spune Mona.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 29 august- A doua parte- VIDEO

Cristina Mihaela va aduce în discuție și conflictul dintre David și Akebono, ieșind la iveală noi informații despre încăierarea care ar fi avut loc între cei doi la hotel.

Citeste si: Cristina Mihaela, anunț important la Puterea Dragostei! Unii concurenți s-au supărat la aflarea veștii