Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 mai 2021 – A doua parte - VIDEO. Radu, în camera roșie cu Adriana: "Mă însor cu ea!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 mai 2021, 15:00
Radu și Adriana
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 31 mai începe la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Radu merge în camera roșie cu Adriana și se dă la ea.

"Mă însor cu Adriana", zice el în glumă. Adriana Cărare a devenit una dintre cele mai dorite concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3, ea fiind în prezent singură.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana era dorită și de către Cristian Comănici

Se știe că fratele Biancăi Comănici nu face glume când e vorba de posibile iubite. La începutul sezonului anunța că și-o dorește pe Mariana și până nu a reușit să formeze un cuplu cu ea nu s-a lăsat.

În cele din urmă cei doi s-au despărțit, Comănici anunțând că Mariana nu are sentimente pentru el și că își dorește o iubită care să țină la el.

Adriana nu a luat în serios propunerea lui Comănici. "Comănici, tu te-ai dilit?", l-a întrebat ea. Se știe că fratele Biancăi Comănici a fost în conflict cu surorile Cărare, în special cu Alexandra.

Aya, un nou duel cu Alexandra Cărare

Aya și Andrei intră din nou într-un duel verbal cu Alexandra Cărare.

Aya și Alexandra sunt într-o rivalitate încă de la începutul acestui sezon.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima confruntare serioasă a celor două a avut loc când Aya nici nu era cu Akebono.

Ulterior cei doi s-au cuplat, Akebono luându-i partea în disputa cu Alexandra Cărare.

Relația Ayei cu Akebono s-a încheiat la scurt timp după ce acesta a părăsit casa Puterea Dragostei descalificat. Descalificat a fost atunci și Paul, care, pentru o scurtă perioadă, a format un cuplu cu Adriana.

Nu a fost singurul conflict al Ayei cu Alexandra, existând, ulterior, mult mai multe, atât verbale, cât și fizice.

De fiecare dată când Alexandra a vrut să o bată pe Aya cineva a intervenit.

Aya, în ciuda disputelor nenumărate cu Alexandra, a dar de înțeles că o respectă pe aceasta. Pe Maria însă nu. "Când am vorbit, Alexandra era mai importantă, Maria e un nimic pentru mine", afirma, nervoasă, Aya.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D începând cu ora 17:00.

Puteți urmări emisiunea atât la TV, cât și online, pe site-ul Kanal D. Pentru a vedea emisiunea online trebuie doar să accesați adresa de Live Stream a site-ului kanald.ro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.