Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 7 decembrie –A doua parte- VIDEO. Revenire spectaculoasă în casa Puterea Dragostei. Ce concurent s-a întors?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 dec 2020, 15:00
Nicos, din nou în casa Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

După ce a preferat să rămână în țară o perioadă, acum, un fost concurent se întoarce în casa Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Dacă în gala de duminică, 6 decembrie 2020, eliminarea lui Rareș din competiție a reușit să îi întristeze pe aproape toți concurenții, dar în special pe Mariana, femeia de care acesta era foarte apropiat, la început de săptămână, concurenții vor avea parte de o mare surpriză. Ce fost concurent se va întoarce, cu forțe proaspete, în competiție?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Săptămâna începe cu dezvăluiri incendiare la Puterea Dragostei. George nu se va mai ascunde și va spune sincer ce părere are despre Andrada. Concurentul de la Puterea Dragostei nu se va feri să spună că o consideră pe Andrada drept cea mai periculoasă fată din competiție, motiv pentru care a hotărât să păstreze distanța și să nu interacționeze prea mult cu ea. 

Spiritele de încing, iar voturile din gala de duminică sunt în continuare motiv de ceartă între concurenți, aceștia încercând să descopere cine și-a dorit plecarea lui Rareș acasă și care sunt adevăratele motive

pentru care l-au votat pentru a fi eliminat.

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă vrei să urmărești partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ai posibilitatea de a o face din fața televizorului, atunci trebuie să știi că emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D. Trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Surpriză la Puterea Dragostei. Nicos, din nou în competiție

Când nimeni nu se mai aștepta, un fost concurent a decis să se întoarcă în competiție și să încerce din nou să își găsească marea iubire.

Este vorba despre Nicos. Acesta își va face apariția în casa Puterea Dragostei, iar reacțiile vor fi pe măsură. Pentru unii concurenți revenirea lui Nicos în casa iubirii va reprezenta un motiv de bucurie, în timp ce alții nu vor fi foarte încântați de acest lucru. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 5 decembrie – Prima parte- VIDEO. Cristian Marinescu și Mariana, cuplu bombă?