Live Stream Online Puterea Dragostei - editia de luni, 7 septembrie - Partea a doua - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 sep 2020, 15:00

Rivalitati si orgolii la "Puterea dragostei" in editia de astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Astazi, Puterea dragostei a inceput cu noi tensiuni si rivalitati, care au atins cote de neimaginat. Mona si Aya se lupta deja pentru inima lui George? Ruptura dintre Mona si George este aspru criticata si contestata de concurentii, care suspecteaza ca despartirea este doar de ochii lumii.

Aya a intrat intr-un inevitabil conflict cu Alexandra, iar cele doua sunt, pana in acest moment, pe punctul de a intra intr-un adevarat razboi la Puterea dragostei.

Ce dezvaluiri a facut Aya? Este Alexandra cu adevarat indragostita de George?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In partea a doua a emisiunii "Puterea dragostei", de la ora 17:00, se declanseaza un adevarat razboi intre concurentele care au pus ochii pe George. Sa fie Alexadra cu adevarat interesata de George sau Aya incearca sa ii distraga Monei atentia in alta parte ca sa poata ea sa actioneze?

Se pare ca, pe langa Alexandra, care s-a declarat interesata de George si Aya se simte atrasa de carismaticul concurent. Fapt ce o va infuria peste masura pe Mona, care desi nu recunoaste, sufera mult dupa despartirea de George. Ieri, despartirea a fost declarata oficiala, insa dreptul Monei de a plusa in jucul seductiei nu il poate lua nimeni, nici macar George.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 6 septembrie- A doua parte- VIDEO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 6 septembrie- Prima parte- VIDEO

Un nou concurent carismatic vine in casa fetelor, la Puterea dragostei

Cine este noul baiat si de unde se cunoaste el cu una dintre concurente? Alexandru a fost superimpresionat de frumusetea fetelor din casa, insa pentru cine a intrat el, aflati in editia de astazi, de la ora 17:00, la Kanal D.

Care dintre fetele din competitie a dat semne ca il place pe noul venit?

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 7 septembrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM. 

 

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.