Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de luni, 7 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 08:00
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Cristina Mihaela va asteapta cu noi editii incendiare la Puterea dragostei!

Debuteaza o noua saptamana tensionata si plina de surprize la Puterea dragostei. Un nou concurent va intra in emisiune! Vezi Live Video Online cum vor reactiona ceilalti concurenti pe kanald.ro.

Vezi Online Video emisiunea Puterea dragostei Live pe Kanal D

Gala de duminica s-a incheiat cu eliminarea lui Gabriel din competitie, insa in locul acestuia, in casa iubirii isi va intra un nou concurent chipes care inca din primele momente va reusi sa atraga privirile tuturor fetelor din casa. Ce fete din casa se bucura de toata atentia lui? Pe cine va invita carismaticul tanar la dans?

Daca vrei sa vezi emisiunea Puterea dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta. Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesand pagina de LIVE STREAM.

Un nou concurent intra in casa Puterea dragostei!

Saptamana aceasta debuteaza in forta la Puterea dragostei. Concurentele vor fi placut surprinse de aparitia unui nou baiat, care vine increzator ca isi va gasi jumatatea. Tanarul le face complimente tuturor fetelor si o invita pe Andrada la dans. Aceasta pare sa fie atrasa de aspectul fizicul lui si accepta cu zambetul pe buze sa danseze impreuna.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 6 septembrie- A doua parte- VIDEO

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, un nou incident se petrece la hotel. Cativa dintre concurenti incalca regulamentul emsiunii. Cristina Mihaela a urmarit tot ceea ce s-a intamplat pe inregitrarile camerelor de supraveghere ale hotelului. Afla ce se va intampla cu protagonistii surprinsi in fapt? Ce pedepse ii asteapta pe concurentii care au ignorat regulile competitei?

Se anunta o editie incediara Puterea dragostei! Puteti vedea ce se va intampla la intrarea noului concurent dar si ce s-a petrecut la hotel cu unii dintre concurenti pe Kanal D, sau online, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.