Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 februarie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alex Stoica se repede să o sărute pe Alexandra, Codruț sare la bătaie

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 feb 2021, 15:00
Alex Stoica vrea să o sărute pe Alexandra
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a ediției de luni, 8 februarie, a reality-show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D începe la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

De la ora 17:00 începe a doua parte a reality-show-ului Puterea Dragostei. Se anunță o emisiune incendiară, având în vedere că Alex Stoica se repede să o sărute pe Alexandra Cărare, iar fostul ei iubit, Codruț, sare la bătaie!

Alexandra Cărare este acuzată că s-a ridicat de pe canapea să îl sărute pe Alex Stoica.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț și Alexandra Cărare s-au despărțit, dar el nu acceptă să o vadă pe fosta lui iubită în ipostaze tandre cu un alt concurent.

Nervos, Codruț sare la bătaie și e cu greu ținut de concurente să nu declanșeze un conflict violent în casa Puterea dragostei.

Alexandra Cărare este la a doua relație eșuată în casa Puterea dragostei. Primul ei iubit a fost Nicos, cu care s-a certat foarte tare, dar pe care Codruț era gelos recent.

Alexandra Cărare și Nicos se cunoșteau de dinainte de a intra în casa Puterea dragostei, iar în casă, pentru o scurtă perioadă, au format un cuplu. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, jignindu-se reciproc foarte dur. În ultima perioadă se pare că au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, însă Alexandra neagă că ar mai vrea ceva cu Nicos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ești nebun? Nu mai vreau să fiu cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a spus Alexandra lui Nicos. 

Meda, și ea foarte geloasă!

Meda, care a intrat în casa Puterea dragostei special pentru a forma un cuplu cu Nicos, cunoscându-l pe acesta de afară, este și ea foarte geloasă.

Meda a fost geloasă mai întâi pe Aya, după ce Nicos i-a mărturisit că era interesat de ea, iar, mai recent, a fost geloasă pe Alexandra Cărare. 

Meda și Alexandra Cărare se cunosc și ele de dinainte de a participa la show și pare că au o anumită rivalitate. Cele două s-au certat foarte tare în emisiune.

Poți urmări Puterea Dragostei la TV, doar la Kanal D, dar și pe mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00

și 19:00.

Citeste si: S-au împăcat în secret? Bianca Comănici a făcut anunțul despre Livian: „Și-a cerut iertare. A spus că...”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul