Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 noiembrie 2021 – VIDEO Bătaie în emisiune? Spiritele se încing

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 aug 2022, 02:20

Bărbații se înfierbântă la Puterea Dragostei

Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 17:00, partea a doua a emisiunii "Puterea Dragostei". Urmărește reality-show-ul și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei se anunță a fi incendiară. Băieții se aprind și vor fi la un pas de bătaie, iar o nouă concurentă va intra în emisiune.

Ea va alege să danseze cu Nicolas în prima ei apariție în emisiune.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea Dragostei se află la cel de al patrulea sezon la Kanal D.

Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, iar din sezonul 3 prezentatoare este Cristina Mihaela Dorobanțu.

Puterea Dragostei este difuzată de luni până duminică la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Puteți urmări emisiunea și online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

De luni până vineri prima parte e difuzată la ora 11:00, iar a doua de la ora 17:00, iar în weekend prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la ora 19:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rezultatele săptămânii, cine pleacă acasă și cine e câștigătorul premiului săptămânal de 1.500 de euro, se află în Gala de duminică.

Citeste si: Codruț, fostul iubit al Alexandrei de la Puterea dragostei, suprins într-o cameră de hotel cu o fostă concurentă din sezonul 4. Cu cine a petrecut o noapte fierbinte fostul concurent

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a mutat în casă nouă!

Aflată în Istanbul, acolo unde se filmează Puterea Dragostei sezonul 4, Cristina Mihaela Dorobanțu dezvăluia că a primit un apartament de la părinții ei cu 3 zile înainte de a pleca înapoi în Turcia.

”Îmi doream foarte mult să stau în nordul Bucureştiului, pentru că majoritatea prietenilor mei sunt în zonă. Părinţii mei locuiesc în Ilfov, în Măgurele, şi puteam foarte bine sta şi în zona de sud, dar am primit apartamentul cadou de la părinţii mei. L-am primit cu trei zile înainte de-a pleca în Turcia. A fost o surpriză totală. Ai mei şi-au dorit mult să-mi ofere şi acest lucru, pe lângă tot ce mi-au dăruit până acum.

Voiau să mă ştie liniştită acasă la mine. Fiind singură la părinţi, am avut norocul să mi se ofere multe lucruri. Cu toate astea, eu am vrut să muncesc, să-mi câştig banii mei şi să fiu independentă”, declara Cristina Mihaela Dorobanțu pentru okmagazine.ro.

"Mi-am cumpărat din Turcia masa şi scaunele din living, dar n-aş recomanda nimănui să se avânte să facă aşa ceva, pentru că a fost complicat cu transportul.

În ceea ce priveşte accesoriile, am găsit tot felul de lucruri frumoase, dar depinde de stilul fiecăruia. Eu am fost fascinată de mică de auriu, aşa că am încercat să-l pun într-o combinaţie de culori unde să nu fie deranjant, ci doar să dea acea notă de strălucire care-mi place mie", mai declara Cristina Mihaela Dorobanțu pentru sursa citată.

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.