Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 1 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Un nou conflict Marinescu - Andrei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 iun 2021, 15:24
Cristian Marinescu și Andrei
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei se anunță foarte interesantă. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Cristian Marinescu va avea un nou conflict cu Andrei, mai vechiul său rival.

Cei doi se amenință reciproc cu bătaia. Andrei face tot posibilul să se stăpânească, acuzându-l pe Marinescu de faptul că ar încerca să îl provoace.

"Instigatorule!", îi strigă Andrei lui Marinescu, părăsind platoul.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cei doi au mai fost implicați în trecut în conflicte.

Și iubitele celor doi, Aya, respectiv Maria sunt implicate într-un conflict de proporții.

Maria spunea, recent, că ar avea poze cu Aya în pat cu un alt bărbat și consumând alcool. "Sunt virgină și nu beau", i-a replicat Aya.

"Nu se vede după pozele alea", a continuat Maria.

Aya a numit-o "nimic" pe Maria. Chiar dacă a mai fost implicată în conflicte în acest sezon de Puterea Dragostei, Aya nu a fost niciodată atât de vehementă ca în cazul conflictului cu Maria.

Cele două nu se suportă, iar prietenii lor au intrat și ei în conflict odată cu acest război între partenerele lor.

Un nou concurent în casa Puterea Dragostei

Un nou concurent, Marius, intră în casa Puterea Dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta își dă cu părerea legat de principalele cupluri din casă. El îi spune Ayei că nu pare că relația ei cu Andrei este una pe bune.

Lovitura devastatoare o primește Maria. "Marinescu își bate joc de tine", decretează lejer Marius, în hohotele de râs ale celorlaltor concurente, dar făcând-o pe frumoasa blondă să se schimbe la față.

Maria și Cristian Marinescu pare că s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Blonda a plâns în emisiune pentru Marinescu.

Marinescu, ce a fost poreclit "Casanova de la Puterea Dragostei" tocmai fiindcă a avut mai multe iubite și fiindcă flirtează cu concurentele încontinuu, nu a părut atât de trist atunci când Maria și el nu mai erau împreună.

Marinescu a fost cu Aya, Andreea și Maria. Aya mărturisea că și l-ar fi dorit în continuare de iubit dacă nu ar fi fost cuplată.

Poate că acest lucru a și amplificat tensiunile cu Maria.

Emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită de la orele 11:00 și 17:00 în cursul săptămânii, atât la TV, cât și online. Sâmbătă și duminică rulează de la 16:00 și 19:00. Dacă vreți să vizionați emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa de Live Stream de pe kanald.ro

în perioada în care emisiunea este difuzată la TV.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 1 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Un nou concurent, Marius, intră în competiție! E atras deja de Adriana!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.