Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 1 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Un nou concurent, Marius, intră în competiție! E atras deja de Adriana!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 iun 2021, 08:00
Noul concurent, Marius și Adriana
Sursa: captura video Kanal D

Ediția din 1 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei e extrem de interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Un nou concurent, Marius, intră în casa Puterea Dragostei. Acesta o cunoaște pe Adriana și chiar se simte atras de ea.

El a dezvăluit, la intrarea în casă, că o cunoștea pe Adriana și chiar că își dăduseră follow pe Instagram.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adriana e, în acest moment, una dintre cele mai curtate concurente din sezonul 3 al Puterea Dragostei.

Cristian Comănici a spus că și-o dorește după despărțirea de Mariana. Anterior, Marinescu spunea că și-o dorește ca iubită și că este singura concurentă pe care o mai vrea în sezonul 3.

Desigur, totul fusese doar un joc, având în vedere că, la scurt timp distanță, Marinescu pleca în Republica Dominicană alături de Alexandra și, în afară de distracție și confruntări pe traseele reality-show-ului fenomen de la Kanal D, se dădea la iubita lui Codruț de la acea vreme.

Marinescu pare că s-a împăcat cu Maria, după lungi certuri și chiar despărțiri. El spunea că nu îi poate oferi Mariei stabilitatea financiară pe care ea și-o dorește, însă Maria a dat de înțeles că nu e interesată de acest lucru. "Cât te-a costat relația noastră?", l-a întrebat ea pe Marinescu, pentru a-i dovedi contrariul.

Marius detonează bomba: Își bate Marinescu joc de Maria?

Marius, noul concurent de la Puterea Dragostei, detonează bomba chiar de la venirea în show.

El susține că Marinescu își bate joc de Maria.

"Marinescu își bate joc de tine", îi spune el Mariei, în uralele celorlalți concurenți. Maria este foarte deranjată de această afirmație.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu a fost supranumit "Casanova de la Puterea Dragostei sezonul 3" datorită multiplelor sale relații și flirturi.

A fost cu Aya, Andreea și Maria și a flirtat cu multe alte concurente. Despre Andrada chiar se spunea că a călcat strâmb cu Marinescu, și chiar în timpul relației cu Alex Moroșanu.

"Am făcut ce-am vrut, nu mai eram cu Alex", replica Andrada atunci când Nicos o acuza că l-ar fi înșelat pe Moroșanu cu Marinescu.

Ambii concurenți au părăsit competiția.

Emisiunea Puterea Dragostei, care face parte din  progra mul TV  al postului Kanal D, poate fi urmărită atât la TV, cât și online, pe site-ul nostru. Reality-show-ul rulează de luni până duminică, în cursul săptămânii putând fi urmărit de la 11:00 și ulterior 17:00, iar în weekend de la 16:00 și mai apoi 19:00.

Pentru a urmări emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.     

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.