Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de marti, 1 septembrie - Prima parte - VIDEO

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 sep 2020, 08:00
Cristina Mihaela, socata de noile dezvaluiri ale concurentilor

A inceput o saptamana tensionata in casa Puterea Dragostei. O noua concurenta a pasit in tabara fetelor, insa disputele intre concurenti nu mai contenesc. Vezi Live Video Online ce se va intampla pe kanald.ro, de la ora 11:00.

Dupa Gala de duminica plina de discutii tensionate si emotii, care s-a incheiat cu eliminarea Biancai din competitie, in casa Puterea dragostei a debutat o noua saptamana la fel de tensionata. In editia trecuta, o noua concurenta, pe nume, Aya, a pasit in casa fetelor, atragand din primele momente atentia tuturor baietilor, fascinati de frumusetea ei. Insa ziua a continuat cu multe evenimente pline de tensiune si nervi incordati la maxim.

A urmat o discutie tensionata in casa baietilor ce a vizat o altercatie dintre David si Akebono si ulterior Mona si George au continuat vechile discutii in contradictoriu, indreptandu-se spre o posibila despartire.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Saptamana continua in forta la Puterea Dragostei. Se declanseaza un adevarat razboi in casa dragostei. Ies la iveala detalii socante despre baieti! 

Citeste si: Cine este fata nou venita la Puterea dragostei? Aya i-a pus pe jar pe baieti, iar fetele clocotesc de gelozie

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 31 august- A doua parte- VIDEO

Cine a dus femei la hotel? Ies la suprafata detalii socante!

Se pare ca unii dintre baieti isi caute alte fete in fara emsisiunii si mai mult decat atat au adus femei la hotel. Unul dintre cei care a recunoscut acest lucru este chiar Cristian Comanici. Acesta a dezvaluit cu nonsalanta in fata tuturor ca a adus doua femei la hotel. Afla ce reactii se vor starni in casa "Puterea dragostei".

"E vorba despre mine! Eu am gresit! Mi-asum! Nu am o relatie cu Mariana, dar am aratat ca vreau o relatie cu Mariana si e normal sa fie dezamagita!", a spus Cristian.

Dacă vrei sa urmaresti emisiunea Puterea Dragostei, dar nu esti in fata televizorului, trebuie sa stii ca poti face acest lucru si pe telefon, laptop sau tableta. Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina oficiala de LIVE STREAM