Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 10 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Mariana, anunț șoc pentru Cristian Comănici

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 nov 2020, 08:00
Mariana il considera pe Rares prima ei optiune, spre dezamagirea lui Cristian Comanici
Sursa: Captură KANAL D

Emisiunea de marți, 10 noiembrie, de la Puterea dragostei se anunță incendiară. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Mariana îl șochează pe Cristian Comănici, cu un anunț pe care îl face: "În momentul de față eu îl cunosc pe Rareș"!

Cristian Comănici a revenit în casa dragostei cu un gând clar: vrea să formeze, în sfârșit, un cuplu cu Mariana, cea de care e îndrăgostit. Fratele Biancăi a intrat ieri în casă cu un buchet foarte frumos de flori pentru Mariana, un buchet care nu a fost, însă, de trandafiri.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Nu ți-am luat trandafiri fiindcă vreau ca eu să fiu trandafirul tău", i-a spus Cristian Comănici Marianei.

El a dansat cu Mariana, având dreptul de a-și alege o concurentă pentru dans la reintrarea în casă, iar Mariana a părut deschisă să formeze un cuplu cu el.

Astăzi, însă, Mariana are o cu totul altă atitudine și îi spune clar lui Cristian Comănici că, pentru ea, Rareș este prima opțiune în momentul de față.

În replică, fratele Biancăi Comănici îi spune că vrea să știe clar dacă are vreo șansă să formeze un cuplu cu ea, fiindcă nu vrea nici el să își piardă timpul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tensiuni în cuplul Alex Moroșanu-Andrada

Cuplul format din Andrada și Alex Moroșanu trece și el prin momente grele.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu, îl întreabă pe Alex Moroșanu dacă va părăsi casa odată cu Andrada în cazul în care ea este eliminată, iar el infirmă acest lucru.

Alex Moroșanu nu va pleca acasă cu Andrada în cazul în care ea va fi votată să părăsească sezonul 3 de la Puterea dragostei.

Puteți urmări prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 11:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.