Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 11 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Adriana detonează bomba despre Cristian Marinescu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mai 2021, 15:00
Adriana, Maria și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Adriana va avea un schimb dur de replici cu Cristian Marinescu, fostul și posibilul nou iubit al Mariei.

"Am vocalele în care îmi spuneai că te-ai îndrăgostit de picioarele mele!", îi spune Adriana lui Cristian Marinescu. Totodată, ea susține că Marinescu o suna de la hotel să îi spună că îi e dor de ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dezvăluirile despre faptul că Marinescu era îndrăgostit de Adriana nu sunt noi.

De altfel însuși Marinescu a spus în emisiune că o place pe Adriana și, înainte de a pleca alături de Alexandra în Dominicană, încerca să o convingă pe aceasta să pună o vorbă bună la sora ei.

Marinescu spunea, la un moment dat, într-o discuție între patru ochi cu Alexandra că singura concurentă pe care și-o mai dorește în acest sezon de Puterea Dragostei este Adriana.

Desigur, ca orice lucru care vine de la Cristian Marinescu, această afirmație trebuie privită cu circumspecție, având în vedere că însuși Marinescu recunoștea despre el că e actor în acest sezon Puterea Dragostei, adică joacă un rol în casă.

Scandal de proporții în casă!

Vom avea parte, după ora 17:00, de un conflict de proporții în casa Puterea Dragostei.

Radu, care a mai fost implicat în conflicte, va lua un scaun, șocându-i pe ceilalți concurenți. Din fericire, totul se va remedia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucrurile se vor detensiona ulterior, iar Ayda, fosta iubită a lui Radu, se va căsători în glumă cu acesta.

La fel ca în celelalte două sezoane de la Puterea Dragostei se va organiza o ceremonie ad-hoc, în glumă, cum s-a întâmplat în multe alte ocazii.

Ayda și Radu au fost împreună, dar ulterior au început să se certe foarte tare și să se jignească incalificabil, la fel cum au făcut, anterior, alți concurenți de la Puterea Dragostei, Alexandra și Nicos, tot după despărțire.

Se pare că Ayda și Radu au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 11 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Conflict halucinant în casă!