Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 11 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Conflict halucinant în casă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 mai 2021, 08:00
Conflict halucinant la Puterea Dragostei!
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Vom avea parte de un conflict absolut halucinant în emisiunea de marți. Unul dintre cei implicați, Radu, ia un scaun și amenință cu el!

Este ultimul dintr-o serie lungă de conflicte violente din sezonul 3 de la Puterea Dragostei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După tensiuni uriașe spiritele se calmează, iar toți concurenții vor participa la o altă nuntă în glumă în casă, așa cum se făceau și în primele două sezoane.

Ayda și Radu, care s-au tot certat în ultima vreme după ce au format un cuplu, se vor căsători în glumă, fiind pusă la cale și o ceremonie de acest gen.

Ayda și Radu s-au jignit incalificabil recent, dar se pare că au revenit la sentimente mai bune unul față de altul.

"Nu mai țipa la mine că îți dau una peste gura aia de nu te vezi!", i-a spus Ayda lui Radu.

" Ești vai de steaua ta!", i-a zis, în replică, Radu Aydei.

Adriana, conflict cu Cristian Marinescu!

Adriana se va certa cu Cristian Marinescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adriana a spus, recent, în emisiune că Marinescu o place, iar acesta a recunoscut.

Marinescu a fost în Republica Dominicană cu Alexandra și s-a dat acolo încontinuu la ea, după cum iubita lui Codruț a povestit. Înainte de acest eveniment însă, Marinescu spunea că singura pe care și-o mai dorește în casă este Adriana. Ba mai mult, încerca să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună la sora ei, Adriana, pentru el.

Rămâne de văzut dacă Marinescu și Maria se vor împăca, aceasta fiind cea mai serioasă relație a lui "Casanova" din sezonul 3. Anterior el a mai fost cu Aya, dar pentru o foarte scurtă perioadă, și cu Andreea, fosta iubită a lui Seba, care l-a și acuzat pe Marinescu de faptul că s-ar fi folosit de ea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 10 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Maria se supără din nou pe Marinescu!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.