Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 12 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Andrada o amenință pe Aya: „Te fac de râs aici, te fac să ieși pe ușă!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 iul 2022, 22:50
Andrada, Aya și Maria, concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Conflictul dintre Andrada și Aya se amplifică, astfel că cele două vor încerca să se impună una în fața celeilalte. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

După ce în partea a doua e ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei Andrada și Aya au fost pe punctul de a se lua la bătaie și doar intervenția celor din casă a reușit să calmeze spiritele, cele două concurente de la Puterea Dragostei vor continua și astăzi conflictul.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrada și Aya nu au o relație tocmai bună și certurile în care cele două sunt implicate au devenit o obișnuință.

Săptămâna a început într-o notă mai puțin plăcută pentru cele două și se pare că niciuna dintre ele nu este dispusă să renunțe la orgoliu pentru a găsi o rezolvare.

Aya le va spune Andradei și Mariei că ea este mult mai inteligentă decât ele, moment în care cele două o vor ataca. Andrada o va amenința pe Aya cu dezvăluiri care ar putea să o determine pe concurenta de la Puterea Dragostei să plece din emisiune definitiv.

Aya: Diferența dintre mine și voi este că eu am cap, voi nu îl aveți. Aveți capul degeaba.(...) Voi nici măcar nu știați unde erați. Mai vorbiți?

Andrada: Măi, fetițo, tu vorbești? Tu vorbești că te fac de râs aici, dacă vin eu a cum te fac să ieși pe ușă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și de la 17:00, dar și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, putând fi urmărităaccesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Lacrimi si suspans in Gala Puterea dragostei! Cine sunt Favoriții Săptămânii și cine a părăsit emisiunea? Ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei la finalul Galei!

Marinescu, atac la adresa Mădălinei. Ce îi va spune concurentei de la Puterea Dragostei?

Marinescu va profita de ocazie pentru a lansa un nou atac la adresa Mădălinei. Concurentul de la Puterea Dragostei îi va spune Mădălinei că nu are nicio șansă să fie aleasă favorita săptămânii, indiferent de eforturile pe care le va face. 

Marinescu: Vreau să îți spun pe această cale că niciodată în viața asta nu o să ieși favorită.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminica, 10 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Concurentii au parte de multe surprize in Gala eliminatorie!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.