Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 15 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Marinescu se despart din nou!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 03:05
Maria și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Ediție incendiară Puterea Dragostei marți, 15 iunie 2021. Maria și Cristian Marinescu se despart din nou. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Maria și Cristian Marinescu se despart din nou

"Vreau să luăm o pauză", îi spune ea, dând de înțeles că nu se lasă batjocorită de el. El îi spune același lucru.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Despărțirea și împăcarea lor ar putea fi o strategie, având în vedere că Marinescu o acuza pe Maria că nu a mai fost printre favoriți din cauza ei.

Votat favoritul săptămânii de cele mai multe ori, Cristian Marinescu nu mai este printre preferații publicului. În urmă cu două săptămâni nu s-a mai aflat printre favoriții casei băieților, gala aceasta a fost chiar scos în față pentru eliminare. În cele din urmă Romeo a părăsit competiția, iar premiul de 1.500 de euro a mers la Alexandra Cărare, favorita casei fetelor.

Marinescu și Maria au fost acuzați de către Cristian Comănici că se despart și se împacă strategic, pentru voturi.

Cei doi sunt unul dintre cuplurile care au cele mai multe certuri, despărțiri și împăcări din istoria reality-show-ului Puterea Dragostei.

Un nou concurent în casa Puterea Dragostei!

Un nou concurent va intra în casa Puterea Dragostei.

Încă de la venire el le ia în brațe pe toate concurentele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare, însă, că el deja a pus ochii pe una dintre concurente, cu care a și dansat.

Rămâne de văzut dacă vom avea un nou cuplu în casa Puterea Dragostei și dacă Maria și Cristian Marinescu se vor împăca din nou după această nouă despărțire.

Cristian Marinescu este singura relație mai serioasă a Mariei în acest sezon 3 de la Puterea Dragostei.

Ea l-a sărutat într-o gală pe Romeo, cel care tocmai a părăsit casa în gala trecută, însă nu a format un cuplu cu acesta. Marinescu a fost cu trei fete în casă, Aya, Andreea și Maria și a mai flirtat și cu alte concurente. Una dintre cele cu care a flirtat este Andrada, care a părăsit și ea competiția.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până duminică.

De luni până vineri emisiunea este difuzată de la 11 și 17, iar în weekend de la 16 și 19. Ediția poate fi urmărită și Live Video Online pe site-ul Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noi bătăi în emisiune!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 14 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noi bătăi în emisiune!

   

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.