Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2021, 17:02
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei

A doua parte a editiei de astazi Puterea dragostei incepe de la ora 17:00! Urmariti emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

In casa Puterea dragostei apar zilnic discutii aprinse si conflicte intre concurenți, iar multe dintre ele se declanseaza au la baza orgolii puternice sau gelozii extreme.

Dupa o zi de luni incendiara in casa Puterea dragostei, in care tensiunile au atins din nou cote alarmante intre concurenti, si in editia de marti izbucnesc conflicte uriase. Astfel, unii concurenti vor încerca si astazi sa isi impuna punctul de vedere si sa demonstreze ca dreptatea este de partea lor si vor ridica din nou tonul, lansand acuzatii grave.

Citeste si: Mama lui Jador, ADEVARUL despre relatia Faimosului de la Survivor Romania cu Georgiana Elisei!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In partea a doua a editiei de marti, 16 februarie 2021, a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera din casa iubirii va fi una extrem de tensionata, astfel ca cei aflati in cadrul show-ului matrimonial ajung din nou sa se certe si sa se jigneasca.

Se reaprind vechile rivalitati dintre Marinescu si George! Cei doi concurenti ajung din nou la jigniri grave si reprosuri, asta dupa ce George il acuza pe Marinescu de faptul ca relatia lui cu Maria este doar una de fatada, pentru a reusi sa intre din nou in posesia premiului de 1500 de euro, macar la finalul lunii, cand va fi desemnat cuplul lunii februarie.

"Dupa mine, ca sa ai o sansa in plus la cuplul lunii, pentru ca este posibil sa iesi favorit!", ii spune George lui Marinescu.

George, dezamagit de Madalina, dupa ce aceasta i-a facut Marianei dezvaluiri din culisele relatiei sale!

George se cearta aprig cu Cristian Comanici, in ciuda faptului ca erau buni prieteni in casa Puterea dragostei.

Madalina se arata uimita de reactiile iubitului ei fata de Comanici, iar George ii reproseaza acesteia ca se preface socata deoarece ei discutasera deja in privat despre situatia dintre el si Comanici.

Totodata, George se arata foarte dezamagit de Madalina in momentul in care afla ca aceasta i-ar fi facut Marianei cateva dezvaluiri din intimitatea relatiei lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pai ce-i telefonul fara fir? Este relatia mea, este intimitatea mea!", spune raspicat George.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Cristina Mihaela face un anunta incendiar despre doi concurenti! "Am o filmare cu voi"

Dupa multe momente extrem de tensionate petrecute pe parcursul editiei de astazi Puterea dragostei, finalul emisiunii se anunta unul la fel de tensionat.

Cristina Mihaela va face un anunt uluitor despre doi dintre concurentii din casa, afirmand ca detine o filmare cu acestia dinainte de emisiune.

Aflati despre cine este vorba si ce reactii incredibile se vor starni in platou, astazi, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 15 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Meda, la un pas de a se napusti asupra Alexandrei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 12 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față, spune totul despre concurenți

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.