Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Andrei, scandal cu Aya: "Cu câte fete te-ai văzut?"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 17:40
Alexandra Cărare, Andrei și Aya
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a ediției de marți Puterea Dragostei se anunță și ea incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Aya și Andrei s-au cuplat nu cu mult timp în urmă, însă povestea lor de dragoste pare să se fi încheiat

Aya îi reproșează în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei că acesta s-a văzut cu mai multe fete în afara casei Puterea Dragostei.

"Cu câte fete te-ai văzut?", îl chestionează ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrei răbufnește! El susține că a venit în emisiune special pentru Aya și că a lăsat totul acasă pentru ea.

"Am lăsat tot acasă, mama, tata, afacerea și am venit aici pentru Aya", susține Andrei.

Pentru ei doi, însă, pare că nu mai există loc de împăcare.

Aya este la a treia relație în casa Puterea Dragostei, iar primele două au fost extrem de scurte.

A fost mai întâi cu Akebono, care a părăsit competiția Puterea Dragostei descalificat, după care a fost foarte puțin cu Cristian Marinescu, "Casanova" de la Puterea Dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu Akebono s-a cuplat deși anunțase că prioritatea ei în emisiune este George. La acea vreme George era într-o relație cu Mona, iar nu cu mult timp în urmă George a părăsit emisiunea alături de Mădălina. De Aya a fost interesat, la un moment dat, și Nicos, dar venirea Medei special în emisiune pentru el a blocat o posibilă relație cu aceasta.

Cristian Marinescu și Maria, în continuare împreună?

Cristian Marinescu și Maria s-au despărțit, însă ea pare că suferă după popularul concurent.

Acesta a mers în prima parte să o consoleze în cameră.

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela, o va întreba pe Maria dacă are nevoie de o pauză în relația cu Marinescu.

Cristian Marinescu, ce a obținut de nenumărate ori titlul de favoritul săptămânii la Puterea Dragostei, a fost acuzat în mai multe rânduri că nu e interesat decât de show, și nicidecum să-și facă o relație serioasă în casă.

A fost cu Aya, cu Andreea, însă cea mai serioasă relație a lui din casă pare tocmai cea cu Maria.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: A fost descalificat: „Îmi vine să plâng...” Cristina Mihaela a dezvăluit motivul incredibil pentru care un concurent de la Puterea Dragostei nu mai face parte din emisiune

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.