Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 19 ianuarie - Prima parte - VIDEO Nicos se cuplează în emisiune cu fosta iubită!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 15:15
Nicos și fosta iubită, care a intrat în casă pentru el
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc marți, 19 ianuarie, la Kanal D. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Nicos va accepta să formeze din nou un cuplu cu fosta lui iubită, care a intrat special în casă pentru el.

"Avem un nou cuplu!", exclamă ceilalți concurenți, după ce Nicos acceptă, în camera roșie, să formeze oficial un cuplu cu tânăra care a intrat pentru în casă și cu care are deja o istorie în afara show-ului.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Printre subiectele care vor mai suscita interes se numără o ceartă dintre Mariana și Marinescu și dezvăluirea fostei și actualei iubite a lui Nicos despre Mariana.

Aceasta îi mărturisește că o cunoaște din afara show-ului pe Mariana, că au lucrat amândouă în același loc ca dansatoare.

"Mariana a fost dansatoare?", întreabă Nicos, surprins. 

Noua și fosta iubită a lui Nicos le mai cunoaște din afara show-ului și pe surorile Cărare, Alexandra și Adriana.

Alexandra chiar a format, la un moment dat, un cuplu cu Nicos, însă relația a fost foarte scurtă și s-a încheiat cu jigniri dure de o parte și de cealaltă. Acum cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt.

O nouă bătaie la Puterea dragostei?

Nervii își spun cuvântul și concurenții sunt aproape de o nouă bătaie. În cele din urmă spiritele se calmează.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul pleacă de la o discuție în contradictoriu în care este implicată și nelipsita Alexandra Cărare.

"Toți sunt smardoi aici", spune un concurent.

Nu e, de altfel, singura dispută de mâine, Rareș cerându-i explicații lui Cristian Marinescu fiindcă ar fi jignit-o pe Mariana.

Poți urmări prima parte a emisiunii Puterea dragostei de marți, 19 ianuarie, de la ora 11:00 pe Kanal D, dar și live video online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Emisiunea face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Nelson Mondialu, părăsit de soţie! Acesta şi-a anunţat fanii că pleacă de acasă: "Mă duc fraţilor..."

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.