Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Alexandra și Codruț, conflict puternic: „Dacă nu taci...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 feb 2021, 15:00
Alexandra de la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Certurile și reproșurile continuă la Puterea Dragostei și în ediția de marți a emisiunii. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

În casa Puterea Dragostei concurenții s-au împărțit în mai multe tabere și nu au ezitat să își declare război. Astfel, în fiecare zi apar discuții în contradictoriu. Alexandra și Codruț vor ajunge să se certe din nou și nu vor fi singurii care își vor spune cuvinte grele.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În ediția de marți, 2 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra îi va face o serie de reproșuri lui Codruț.

Deși părea că este bărbatul alături de care să formeze un cuplu, concurenta de la Puterea Dragostei pare dezamăgită de Codruț și de faptul că au ajuns să se certe aproape zilnic. Alexandra îi va cere lui Codruț să o lase în pace pentru a evita o nouă ceartă cu el.

„Tu taci! Dacă nu taci, îmi dau drumul la gură și mă cert cu tine astăzi și am evitat să mă cert cu tine astăzi.

M-am săturat, m-am plictisit, m-am scârbit să mă cert cu tine. Mă crezi? Acasă mă cert, aici mă cert, peste tot mă cert. Lasă-mă în pace!”
, îi va spune Alexandra lui Codruț.

Se pare că între cei doi lucrurile nu mai funcționează, astfel că zilnic ajung să se contrazică pe diverse subiecte.

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevărat experiement cu și despre iubire și face parte din programul TV al postului Kanal D.

Ajunsă la cel de-al treilea sezon, emisiunea se bucură de un real succes și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00, dar și în zilele de weekend, de la 16:00 și 19:00. Poți urmări emisiunea Puterea Dragostei la TV, dar și de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe site-ul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 2 februarie 2021– Prima parte- VIDEO. Nicos a recunoscut: „Toată viața am avut dansatoare, animatoare...”

Andrada va spune tot ce crede despre Mădălina și George de la Puterea Dragostei 

Mădălina și George formează de mai multe luni un cuplu în casa Puterea Dragostei, dar relația lor nu este văzută cu ochi buni de toți concurenții din casă, mulți dintre ei acuzându-i pe cei doi

că sunt falși. Andrada va spune despre Mădălina că deși afișează imaginea unei femei liniștite, în realitate ar fi foarte răutăcioasă.

„Are un chip așa de înger, dar eu cred că ea coace multe în mintea ei, multe lucruri rele.”, va spune Andrada despre Mădălina. 

Andrada se va certa atât cu Mădălina, cât și cu George în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei.

Concurenta îi va spune lui George că singurul motiv pentru care încă se mai află în emisiune este relația lui cu Mădălina și că dacă nu ar fi format un cuplu cu ea, atunci cu siguranță ar fi fost eliminat din competiție. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Anunțul neașteptat al unei concurente: „Eu când ies de aici o să am inelul pe deget!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.