Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristina Dorobanțu răbufnește: "Să îți fie rușine"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 mar 2021, 08:00
Cristina Mihaela Dorobanțu, dezamăgită de atitudinea concurenților
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei de marți, 2 martie, se anunță a fi foarte interesantă. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Concurenții se iau din nou la bătaie în ediția de marți, 2 martie, a reality-show-ului Puterea Dragostei, de la Kanal D. Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, este foarte deranjată de faptul că atenționările ei nu sunt băgate în seamă de către concurenți.

"Rușine să-ti fie! Săptămana trecută am venit, v-am rugat... Nu vă potoliți?!", îi spune Cristina Dorobanțu unuia dintre concurenții care sar la bătaie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Scenele violente încep să devină tot mai dese la Puterea Dragostei sezonul 3, lucru de neconceput. În emisiunea de ieri Cristian Comănici l-a lovit pe Alex Stoica, fiind gelos și părând să fie anterior provocat de către fostul concurent de la Exatlon România.

Concurenții nu se vor calma nici în ediția de marți, 2 martie și vor sări din nou la bătaie.

Tensiunile par să își spună cuvântul, întrucât atunci când nu sar la bătaie concurenții se ceartă și se jignesc.

Concurenții sezonului 3 par să fi uitat adevăratul scop al reality-show-ului difuzat de Kanal D, și anume găsirea iubirii în casa dragostei. 

Adriana, scandal uriaș cu Cristian Comănici: "Te crezi inteligent?"

Sora Cărare mai puțin implicată în conflicte în acest sezon, Adriana, este implicată într-un scandal monstru cu Cristian Comănici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Te crezi inteligent cu cuvintele luate de la alții?", îl întreabă Adriana pe Cristian Comănici.

Cristian Comănici se află în conflict și cu cealaltă soră Cărare, Alexandra, însă iubita lui Codruț va fi ocupată în ediția de astăzi cu Cazi.

Alexandra Cărare a fost una dintre concurentele cele mai implicate în conflicte în sezonul 3 de la Puterea dragostei. Fie că a fost vorba de Nicos, primul ei iubit, Akebono, Cristian Comănici, Aya sau, mai recent, chiar actualul iubit Codruț, Alexandra a arătat că nu se dă în lături de la a intra în scandaluri cu cei cu care are o dispută.

Alexandra Cărare a și sărit la bătaie în câteva rânduri, ținta ei preferată fiind Aya, rivala ei, pe care a dorit să o lovească în două rânduri. Din fericire, de fiecare dată au intervenit ceilalți concurenți.

Dacă vreți să urmăriți Live Video Online Puterea Dragostei marți, 2 martie, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, de la ora 11:00 și ulterior de la ora 17:00, de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop, adresa https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 martie 2021– Prima parte- VIDEO. Aya și Alexandra, bătaie la început de săptămână: „Înainte să îmi spui că îmi fug mie ochii după...”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.