Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 2 noiembrie 2021 – Radu și Adelina, scandal monstru: "Ești fraier!" VIDEO

Autor: Andrei Ionescu

Radu și Adelina, un nou scandal

Sursa: captura Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi se anunță incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Radu și Adelina vor fi din nou în centrul ediției în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 2 noiembrie 2021.

Cei doi se vor certa puternic, așa cum ne-au obișnuit de când sunt împreună. Adelina îl acuză pe iubitul ei, Radu, că se lasă păcălit de ceilalți concurenți și concurente. "Ești fraier", îi spune Adelina iubitului ei, Radu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Adelina va fi foarte nervoasă. Radu nu e nici la prima relație în casa Puterea Dragostei, nici la primele scandaluri în emisiune cu fata cu care are o relație. Sezonul trecut Radu s-a certat cu numeroase concurente și a fost acuzat că se dă la toate fetele.

Și în sezonul acesta, cel cu numărul 4 de la Puterea Dragostei, Radu a "ieșit în decor", cum se spune, el sărutând-o cu forța în emisiune pe Antonia, o blondă, de altfel, foarte atrăgătoare.

În legătură cu Antonia, prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, va face o dezvăluie de senzație, anunțând pe cine place, de fapt, Antonia. Despre cine este vorba aflați doar urmărind ediția a doua a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 2 noiembrie 2021, de la ora 17:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Puterea Dragostei, reality-show-ul care a cucerit numeroși telespectatori, se află la sezonul cu numărul 4 la Kanal D. Emisiunea, care în primele două sezoane a fost prezentată de Andreea Mantea, este prezentată acum de Cristina Mihaela Dorobanțu. Ea a prezentat și sezonul 3, câștigat de Alexandra Cărare și Cristian Marinescu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 1 noiembrie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noua concurentă, Ana, îl ia la dans pe "Casanova" Radu!

Radu, și în sezonul 3 la Puterea Dragostei

Radu, iubitul Adelinei, este singurul concurent din sezonul 3 care s-a întors și în sezonul 4 al reality-show-ului.

Radu face senzație în acest sezon, continuând în stilul în care ne-a obișnuit și sezonul trecut, adică flirtând cu fetele.

Totodată, ca și sezonul trecut, și-a făcut și o iubită, în persoana Adelinei.

În ce măsură cei doi vor mai continua împreună rămâne să descoperim doar la Puterea Dragostei, emisiune difuzată la Kanal D de luni până duminică!

Citeste si: Ana este noua concurentă de la Puterea dragostei! Pe cine are de gând să cucerească! Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală despre frumoasa blondină!

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.