Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 20 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Alexandra îi stoarce portocale în cap lui Marinescu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 apr 2021, 15:00
Alexandra Cărare îi stoarce portocale în cap lui Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi e incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Încep contrele serioase între Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, concurenții care au fost împreună într-un sejur în Republica Dominicană.

Alexandra cedează și îi stoarce două portocale în cap lui Marinescu. În replică acesta ia o sticlă de suc să o verse pe Alexandra Cărare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cei doi nu se limitează doar la jocuri din acestea puerile, ci lansează și dezvăluiri.

Dacă Alexandra Cărare afirmă ceea ce a mai declarat în emisiune, că Marinescu s-a dat la ea în Dominicană, adăugând că acesta s-a îndrăgostit de ea acolo, blondul concurent spune că Alexandra nu i-a fost tocmai fidelă lui Codruț în acest sejur.

"S-a îndrăgostit de mine în Republica Dominicană, de aceea  se abține și nu comentează la mine", spune Alexandra Cărare.

"O să zic tot ce a făcut Alexandra în Dominicană", spune, în replică, Marinescu, dând de înțeles că Alexandra nu a fost chiar fidelă.

Marinescu, scandal și cu Maria!

Maria se contrează și ea cu Marinescu.

Ea susține că nu s-a împăcat cu acesta atunci când el i-a cerut acest lucru fiindcă știa că el nu și-o mai dorește, de fapt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu lacrimi în ochi, Maria spune tot ce crede legat despre fostul ei iubit.

"Îmi spuneai foarte clar că nu vrei să fii cu mine, iar în emisiune spuneai că vrei să te împaci cu mine. Nu puteam să mă împac cu tine... când știam că nu vrea să fie cu mine", spune Maria.

Marinescu pare să confirme ce zice Maria.

"Nu aș putea să o fac fericită, nu pot", spune Marinescu.

Marinescu, supranumit "Casanova" al sezonului 3 de la Puterea Dragostei deoarece a avut 3 iubite în acest sezon (Aya, Andreea și Maria) și a flirtat cu multe alte fete, printre care și surorile Cărare, a fost acuzat în dese rânduri că nu e interesat decât de bani și că nu vrea să își găsească jumătatea la reality-show-ul difuzat de Kanal D.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00

și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când show-ul e difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 20 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Alexandra: "S-a uitat la alt bărbat"

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.