Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 20 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandra are o explozie de nervi!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 oct 2020, 18:27
Alexandra Cărare explodează

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei de marți, 20 octombrie, începe la ora 17:00 pe Kanal D. Urmărește Puterea dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Evenimente extrem de interesante au loc în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de astăzi, de la Kanal D.

În timp ce Cristian Marinescu pare să își formeze un cuplu în casă, Alexandra Cărare are o explozie de nervi!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare explodează și e la un pas să o bată pe Andreea! Alexandra se ridică nervoasă de pe canapea, gesticulează, dar, din fericire, nu sare la bătaie. 

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, chiar o avertizează pe Alexandra Cărare, care, în trecut, a mai sărit la bătaie. Alexandra a vrut, la un moment dat, să o bată pe Aya, iubita lui Akebono. Akebono, ulterior, a aruncat o oală plină cu sarmale pe Alexandra, în prealabil amenințând-o pe Alexandra fiindcă a sărit să o bată pe Aya.

De data aceasta, Alexandra s-a enervat, considerând drept obrăznicie ce face tânăra Andreea, una dintre concurentele noi de la Puterea dragostei sezonul 3, intrate pe parcurs.

Cristina Marinescu și Andreea, posibil cuplu

Adriana sare în apărarea surorii sale Alexandra, atunci când Andreea cataloghează drept lipsă de educație comportamentul Alexandrei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar tu ești educată, că nu știi nici măcar să dai bună-dimineața?", îi strigă Adriana Andreei.

Andreea se află și în centrul unui alt subiect, un posibil cuplu cu Cristian Marinescu. Marinescu și Andreea merg în camera roșie, dansează romantic și aproape că se sărută.

Marinescu, ce are, sau avea, o prietenie cu Alexandra pare decis să formeze un cuplu cu Andreea, care în trecut s-a iubit cu Seba.

Dacă vrei să vezi a doua parte a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului la ora 17:00, atunci e nevoie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.