Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 22 septembrie - A doua parte. VIDEO Andreea, jignită de Akebono: "Vorbești mult și prost"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 sep 2020, 15:34
George ii spune clar Andreei ca nu e nicio sansa sa fie impreuna

Akebono recidivează în privința conflictelor din casă. De data aceasta ținta a fost Andreea, noua concurentă. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Andreea, noua concurentă de la Puterea dragostei  sezonul 3, este atacată dur de deja cunoscutul Akebono, implicat în numeroase incidente de la începutul sezonului.

"Vorbești mult și prost", o acuză Akebono pe Andreea, care nu rămâne fără replică.

"Câți ani ai, 27?", răspunde Andreea, dând de înțeles că Akebono nu arată vârsta pe care o are prin comportamentul lui.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andreea se află în centrul mai multor discuții în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D.

George, cel pentru care a și intrat în casa Puterea dragostei, îi transmite clar că nu au cum să formeze un cuplu.

"Nu ești genul meu", îi zice, tranșant, George Andreei.

"Stai liniștit, că mi-am dat seama", îi răspunde ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George, fostul iubit al Monei, este dorit și de Alexandra, care a spus că este îndrăgostită de el.

Cristian Comănici explodează!

Cristian Comănici, fostul iubit al lui Ale și actualmente posibilul iubit al Marianei, cedează nervos în partea a doua a emisiunii Puterea dragostei din 22 septembrie 2020.

Cristian Comănici se ridică de pe canapea și gesticulează, dar este calmat de conflictualul Akebono, care îl trimite la locul lui, înapoi, pe canapea.

Cristian Comănici și Mariana, de care e îndrăgostit, au o relație neobișnuită. Fratele Biancăi Comănici i-a spus că e îndrăgostit de ea, a început o campanie de cucerire a ei, aducându-i în permanență flori și făcând gesturi frumoase, însă pare că nu a reușit, cel puțin încă, să ajungă la inima ei.

Mariana spunea, recent, că nu îl cunoaște pe adevăratul Cristian Comănici. Fratele Biancăi Comănici a întrebat-o dacă se vede într-o relație cu Cristian Marinescu, dar nu se vede, fiindcă el este o persoană foarte influențabilă, incapabilă să ia decizii fără să asculte ce

spun unul sau altul.

Urmărește Puterea Dragostei marți, începând cu ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.