Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 25 mai 2021 – Prima parte - VIDEO. Aya, afirmație șocantă: "Sunt virgină"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 mai 2021, 08:00
Aya șochează pe toată lumea de la Puterea Dragostei!
Sursa: captura video Kanal D

Cuțitele se ascut între Maria și Aya la Puterea Dragostei. Urmărește emisiunea de marți, 25 mai 2021 și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Aya și Maria, care în ultima vreme nu se mai suportă, au un conflict de proporții în emisiunea de astăzi Puterea Dragostei.

Maria reia acuzațiile legate de un bărbat cu care ar fi fost Aya.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Se merge foarte departe cu acest război. Maria face și ea declarații șocante.

"Dacă gagică-tu duce femei... și o să te ducă și pe tine, nu e problema mea", spune Maria. "Am poze cu tine în pat cu un bărbat", mai afirmă Maria, legat de rivala ei.

Aceasta îi dă replica imediat. "Sunt virgină", spune Aya de două ori.

"Nu se vede, după imaginile alea", răspunde Maria.

Cele două concurente se dușmănesc foarte tare. Recent, Aya a spus despre Maria că e "un nimic pentru ea". Aya a fost implicată întreg sezonul într-un conflict cu Alexandra, acum spiritele s-au calmat între ele, ba chiar Aya a dat de înțeles că o respectă pe Alexandra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu și Andrei, și ei în conflict!

Conflictul dintre Maria și Aya s-a extins și la partenerii acestora, Cristian Marinescu, respectiv Andrei.

Cei doi se amenință reciproc, însă nu se ajunge și la un conflict fizic.

Maria și Cristian Marinescu au o relație complicată. Cei doi s-au despărțit, însă pare că au reluat relația, deși totul este complicat între ei.

Maria și Cristian Marinescu au fost acuzați de mai mulți concurenți, cel mai vocal fiind Cristian Comănici, că joacă teatru în legătură cu relația lor și despărțirile și împăcările ar fi, de fapt, discutate dinainte.

Maria a plâns în mai multe rânduri în emisiune pentru Marinescu, dând de înțeles că are sentimente pentru acesta.

Cristian Marinescu este în sezonul 3 cel mai votat concurent.

Marinescu are foarte mulți susținători și a avut și cele mai multe relații în casa Puterea Dragostei. A fost cu 3 fete, una dintre ele fiind chiar Aya, iubita de acum a lui Andrei. În afară de cele trei iubite oficiale din casă, Aya, Andreea și Maria, Marinescu a flirtat cu multe alte fete și s-a spus că ar fi fost și cu Andrada, care a părăsit casa.

Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D. Difuzată de luni până duminică, Puterea Dragostei poate fi vizionată și Live Video Online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Citeste si: Război între Cristian Comănici și Mariana! Replici acide între cei doi concurenți: „Ipocrită ești tu!” Urmărește ediția emisiunii Puterea Dragostei de luni, 24 mai, difuzată de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.