Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 26 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Alexandra si Nicos, momentul adevarului! "Tie iti place de mine, nu mie de tine!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2021, 14:59
Alexandra si Nicos, schimb de replici incredibile!

Alexandra si Nicos socheaza din nou pe toata lumea cu dezvaluiri incediare! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Daca in ediția de luni a emisiunii Puterea dragostei concurentii au revenit la aceeasi atmosfera tensionata si au iscat multe situatii conflictuale, ziua de marti pare sa fi debutat intr-o nota mai optimista. Insa spiritele se vor agita din nou in partea a doua a emisiunii de astazi, cand se vor isca noi certuri si discutii aprinse intre concurenti.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Se anunta se pare o săptămână agitată la Puterea dragostei. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma editia de astazi, marti, 26 ianuarie.

Indragita emisiune Puterea dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  pagina ofiala de LIVE STREAM de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

 

Alexandra si Nicos dau cartile pe fata! "Am impresia ca-ti place de mine!" Cum va reactiona Meda?

In casa Puterea dragostei nu vor lipsi momentele tensionate nici in a doua zi a saptamanii.

Se pare ca atat fetele cat si baietii nu vor reveni la sentimente mai bune, ci vor continua sa se jigneasca, uitand parca scopul venirii lor in emisiune, si anume acela de a-si cauta jumatatea.

Chiar daca ziua de marti a inceput cu o atmofera mai relaxata in casa baietilor. Acestia au fost luati prin surprindere de Meda si Andrada, care au dat buzna in casa lor si au fost puse pe glume si pe ironii la adresa lor.

Deghizata in barbat, Meda a intrat in casa baietior cu o atitudine aroganta, spunandu-le acestora ca era nevoie sa isi faca aparitia un barbat adevarat si capabil in emisiune.

Maria decide ca e momentul sa ii vorbeasca sincer si direct lui Alex Stoica, dupa ce acesta incercase in reptate randuri sa se apropie de frumoasa blondina. Tanara ii marturiseste lui Alex faptul ca s-a gandit mult la el in ultima vreme, insa a ajuns la concluzia ca nu s-ar potrivi pentru a putea forma un cuplu in cadrul emisiunii.

Aflati cum va primi Alex vestea si mai ales ce reactii va avea Marinescu!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Alexandra si Nicos au un nou schimb de replici incredibile, care nu fac decat sa socheze pe toata lumea. Cei doi par ca se tachineaza din nou, dand tuturor de inteles ca inca mai au sentimente de iubire reciproce.

"Imi place de tine? Nu, tie iti place de mine, nu mie de tine!", ii spune Alexandra lui Nicos.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 26 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Maria, fata in fata cu Alex Stoica! "Nu vreau sa te supar, dar..."

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 25 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Meda, reactie dura la adresa Alexandrei!

Si tot in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela dezvaluie tuturor faptul ca a auzit ca Aya i-a facut cateva marturisiri neasteptate lui Romeo, despre faptul ca regreta enorm ca nu a format un cuplu cu Nicos.

In timp ce Aya incearca sa se eschiveze, Nicos preia initiativa si recunoaste in fata tuturor ca a placut foarte mult pe Aya, insa reactia ciudata a acesteia atunci cand i-a oferit un buchet de flori intr-o gala, l-a determinat sa se indeparteze de ea. Aflati cum va reactiona Meda si ce se va intampla, astazi intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 17:00, la Kanal D!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.