Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Scene halucinante în emisiune: "Lasă cuțitul ăla!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 apr 2021, 15:00
Scene halucinante la Puterea Dragostei!
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este de neratat! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Vor fi scene absolut halucinante. Cristian Comănici și Mariana sunt pedepsiți, iar ce se întâmplă acolo va fi de domeniul incredibilului.

"Lasă cuțitul ăla!", se aude, urmând să aflăm despre ce e vorba începând cu ora 17:00, când este transmisă cea de a doua parte a emisiunii de astăzi.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi mai multe tensiuni în emisiune.

Alexandra Cărare îl amenință pe Cristian Comănici. Cei doi au o istorie împreună, certându-se chiar de la începutul sezonului, flirtând la un moment dat, fiind prieteni, dar și dușmani. Cel mai recent între cei doi sunt tensiuni serioase.

Alexandra îl lovește cu perna și îl amenință pe Comănici că îl va lovi pe bune dacă va continua.

"Băi, gata, termină, pe bune dau", îi spune Alexandra lui Cristian Comănici.

Comănici, către Mariana: "Vreau să scap de tine și nu pot"

Sunt tensiuni și între foștii iubiți Mariana și Cristian Comănici.

"Vreau să scap de tine și nu pot", îi spune Cristian Comănici Marianei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au fost o scurtă perioadă împreună în sezonul 3 și mai mult s-au tachinat și tatonat până să formeze oficial cuplul.

Cristian Comănici a făcut foarte clar încă de la începutul sezonului faptul că o place pe Mariana, însă aceasta l-a ținut o bună bucată de vreme la distanță.

După plecarea lui Rareș din competiție, principalul rival al lui Comănici la inima Marianei, frumoasa moldoveancă a acceptat să se cupleze cu fratele Biancăi Comănici chiar de ziua ei.

Nu a durat însă mult, iar tensiunile au reapărut între ei.

Comănici a anunțat, cu lacrimi în ochi, că are nevoie de cineva care să aibă sentimente pentru el. 

Rămâne de văzut cum va evolua situația între cei doi. Mariana a fost acuzată de către mai mulți concurenți că nu ar fi interesată de niciun concurent și că stă în emisiune doar pentru show.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă vrei să o urmărești așa, trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 27 aprilie 2021 – Prima parte- VIDEO. Adriana îl jignește pe Cristian Comănici: "Dacă aveam fața ta..."

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.