Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 27 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Emoții mari pentru concurenți! Cristina Mihaela Dorobanțu face ANUNȚUL!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2021, 14:59
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela Dorobanțu face un anunț important în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

"O să vă citesc ce e în cutie", le spune Cristina Mihaela Dorobanțu concurenților.

Vom afla dacă unul sau mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3 vor fi sancționați.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Mai mulți concurenți au fost descalificați în acest sezon 3 de la Puterea Dragostei. Printre aceștia, Paul, Akebono sau Cristian Comănici.

E un sezon în care concurenții au cedat foarte des și de multe ori au sărit la bătaie. Atât fete, cât și băieți.

Prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu, îi spune liderului suprem al casei, Cristian Marinescu, că el are dreptul de a da pedepse ori de câte ori concurenții încalcă regulile.

Se creează în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei o discuție legată despre statutul de lider suprem al casei, pe care Cristian Marinescu l-a dobândit de cele mai multe

ori și pe care îl deține și în prezent.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei": "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Cristina Mihaela Dorobanțu Puterea Dragostei: Vedeta Kanal D, prezentatoarea sezonului 3

Primele două sezoane Puterea Dragostei au fost prezentate de către Andreea Mantea. Vedeta Kanal D a renunțat, din motive personale, la acest proiect de suflet pentru ea, iar locul de prezentatoare a fost luat de o altă vedetă Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Cristina Mihaela a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc datorită participării la show-ul "Bravo, ai stil" de la Kanal D.

Ulterior Cristina Mihaela a prezentat alături de Victor Slav "Îmi place dansul".

"Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!", declara Cristina Mihaela Dorobanțu înainte de a prezenta prima ediție a sezonului 3 de la Puterea Dragostei.

“Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu. Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare”, a spus Andreea Mantea atunci când a luat decizia de a renunța la acest proiect de suflet pentru ea.

Emisiunea Puterea Dragostei, ce face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită atât Live, la TV, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru. Pentru a vedea emisiunea online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html atunci când reality-show-ul e transmis de Kanal D și să te bucuri de interesanta emisiune de divertisment.

Citeste si: Cristina Mihaela, anunt incredibil pentru concurentii de la Puterea dragostei! "O sa avem un premiu pentru doi dintre voi!" Iata despre ce premiu fabulos este vorba si ce reactii se vor isca, sambata, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.