Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de marti, 27 octombrie - A doua parte - VIDEO. Relatia dintre Andrada si Alexandru, in pericol!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2020, 18:03
Andrada, fata in fata cu Mihaela, fosta iubita a lui Alexandru!

Alexandru are parte de o mare surpriza in editia de astazi, de la ora 17:00, odata cu aparitia neastptata a fostei lui iubite, Mihaela!

Dupa o Gala plina de momente inedite concurentii de la Puterea dragostei au avut parte de o noi clipe de suspans si in prima zi a acestei saptamani. Cu toate ca duminica, in pericol de eliminare s-au aflat Andreea si Ayan, concurentul eliminat a fost Dani, acesta fiind cel aflat pe ultimul loc in topul preferintelor publicului si astfel cel eliminat a fost decis de mesajul din cutia Pandorei.

In cadrul editiei de ieri, concurentii au mai trecut inca o data prin emotii si tensiune deoarece s-a decis sa mai fie eliminat inca un concurent. Astfel, dupa ce toti concurentii au facut nominalizari, lupta s-a purtat intre Ayan si Roberto. In cele din urma, cel care a parasit competitia ieri a fost Ayan, spre marele regret al lui Marinescu, deoarece acestia aveau o prietenie stransa in casa baietilor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de astazi, concurentii de la Puterea dragostei sunt luati prin surprindere de aparitia unei noi fete si a unui nou baiat in emisiune, dupa plecarea lui Dani si a lui Ayan. Dupa plecarea celor doi baieti din casa Puterea dragostei concurentii se asteptau ca acesti sa fie rapid inlocuiti de alti doi baieti, insa mare le va fi mirarea cand in cadrul emisiunii isi vor face aparitia un baiat si o fata.

Dar si mai mai mare va fi uluirea pentru Alexandru, deoarece tanara care intra in casa iubirii este nimeni alta decat fosta lui iubita, Mihaela, de care Andrada, actuala sa partenera se temea foarte mult.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Surprize, surprize, pentru concurentii de la Puterea dragostei! O fata si un baiat trec pragul case iubirii!

Saptamana continua cu multe surprize pentru concurentii de la Puterea dragostei. Astazi, un nou concurent le ia prin surprindere pe fete. Tanarul carismatic nu vrea sa recunoasca de la inceput pentru cine a venit in emisiune, insa apoi decide sa o invite la dans pe Aya.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, in casa baietilor isi face aparitia o noua concurenta, care starneste contreverse in casa fetelor inca de la primi sai pasi. Se pare ca frumoasa bruneta nu este altcineva decat fost iubita a lui Alexandru. Cum va reactiona Andrada si ce se va intampla cu relatia lor?

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 26 octombrie- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela ii supune pe concurenti unui experiment inedit! Ce cupluri se vor forma pe viitor?

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 26 octombrie- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela ii supune pe concurenti unui experiment inedit! Ce cupluri se vor forma pe viitor?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.