Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 29 decembrie –Prima parte- VIDEO. Confruntare explozivă în casa iubirii. Concurenții se iau la bătaie

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 dec 2020, 08:00
Maria, Alexandra si Codruț Foto(4)
Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Maria, Alexandra si Codruț au sărit la bătaie.

Începe o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei în care tensiunile vor atinge cote maxime. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei , cu multe tensiuni si certuri. Concurenții aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, certurile au fost la ordinea zilei. Cu toate acestea, unul dintre cuplurile din casa iubirii, Madalina si George au parte de un moment romantic si special.

Vezi Online Video ediția de marți, 29decembrie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima partea a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concuențior. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 29 decembrie

In editia de astazi, atmosfera pare sa fie in prima parte a emisiunii mult mai relaxata. Si asta deoarece cuplul format din Madalina si George au parte de un moment magic impreuna, sub privirile usor invidioase ale colegilor lor.

Madalina il surprinde pe George de ziua lui, cu un tort si cu multe imbratisari si sarutari.

Insa dupa momentele de calm din casa iubirii, se declanseaza din nou razboiul intre concurenti. De aceasta data protagonistii conflictului sunt Codrut, Cristian, Maria si Alexandra, care dupa o serie de replici acide ajung si la amenintari grave.

Concurentii de la Puterea dragostei sunt tot mai recalcitranti si extrem de egoisti, declansand multe situatii conflictuale.

Scenele de violentă fizică si verbală au fost la ordinea zilei, desi prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat de multe ori sa ii avertizeze pentru a reveni la sentimente mai bune.

Atunci când simt că jignirile nu mai sunt suficiente pentru a-i ataca pe cei din jurul lor, concurenții de la Puterea Dragostei apelează la violența fizică sau la diverse amenințări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei și cine este în pericol de eliminare? Cutia Pandorei, o nouă surpriză pentru concurenți

Ediția de astăzi a emisiunii Puterea dragostei aduce în prim-plan un scandal între cei mai liniștiți concurenți ai show-ului, până la momentul actual. Cu o schimbare radicală de atitudine, Codruț a luat chipul nebuniei.

Concurentul a luat o masa pe care a vrut să o arunce în Cristian, dar din fericire George a intervenit la timp.

În jur s-au auzit țipetele concurenților speriaţi, care nu au înţeles gestul lui Codruț, mai ales știindu-l calm și liniștit tot timpul.

Citeste si: Livian şi Bianca Comănici formează din nou un cuplu?! Ce i-a dat de gol pe cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei

Tot în ediția de astăzi, în casa fetelor se iscă un mare scandal. Protagonistele sunt Alexandra și Maria, care ajung la jigniri grave și sunt la un pas de a se încăiera.

Pe măsură ce timpul trece, relația dintre concurente pare să se deterioreze tot mai mult. Alexandra a izbucnit și a fost la un pas să o atace pe Maria, între cele două au intervenit colegele lor, dar și prezentatoarea emisiunii care le-a cerut să părăsească platoul de filmre.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.