Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de marti, 29 septembrie - Prima parte - VIDEO. Andrada ii declara razboi Alexandrei! Pana unde va ajunge conflictul lor?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2020, 08:00
Alexandra si Andrada intra in conflict!

Nicio zi fara ca la Puterea dragostei sa nu se starneasca discutii aprinse intre concurenti! De aceasta data, Andrada si Alexandra vor intra in conflict! Urmariti prima parte a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00, Live Video Online pe kanald.ro.

Desi prima zi a saptamanii adusese mai multa liniste si armonie in casa Puterea dragostei, dat fiind ca fetele au fost placut surprinse de aparitiile celor doi noi concurenti, Rares si Roberto, in urmatoarea zi certurile si conflictele au revenit.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de ieri a emisiunii "Puterea dragostei", doi noi concurenti au trecut pragul casei Puterea dragostei.

Dupa descalificarea celor doi fosti concurenti, Paul si Akebono, in locul lor au venit Rares si Roberto.
Rares, un tanar de 20 ani din Bihor, a facut furori printre fete. Cu multe emotii, acesta a pasit in casa fetelor si a făcut cunostinta cu toate. Este zodia sagetator si deja a facut furori printre concurente. Intrebat de Andrada care sunt fetele preferate si să faca un top trei al acestora, tanarul a avut un răspuns uimitor.

Roberto, este un alt tanar, care a pașit in casa Puterea dragostei in editia de luni. Acesta a invitat-o la dans pe nimeni alta decat, Alexandra, care s-a simtit coplesita de atentia si admiratia noului venit. Din casa baietilor, Nicos a privit cu mult calm tot ceea ce se intampla in casa fetelor.

Razboi intre Andrada si Alexandra! Ce anume va afla Andrada si pana unde va ajunge conflictul lor?

In prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de marti, 29 septembrie, Andreea si Alexandra vor intra in conflict. Totul va pleca de la faptul ca Andreea s-a lasat sedusa atat de Seba si de George si l-a pupat si pe Nicos. Se pare ca Alexandra inca este deranjata de faptul ca una dintre fete vrea sa se apropie de fostul ei iubit. Acuzatiile care vor plana asupra Andreei o vor determina pe tanara sa iasa din platou, simtindu-se jignita.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 28 septembrie- A doua parte- VIDEO. Un nou concurent va pasi in casa fetelor! Afla ce reactii va starni aparitia lui!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Andrada ii declara razboi Alexandrei. Se pare ca marul discordiei este chiar iubitul Andradei, de care Alexandra ar fi incercat sa se apropie. Extrem de geloasa, Andrada ii aduce reprosuri grave Alexandrei, fapt ce o infurie peste masura pe rivala sa.

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 29 septembrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.