Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 30 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Marinescu vrea să devină "cumnatul" Alexandrei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 mar 2021, 15:00
Alexandra Cărare și Cristian Marinescu
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei începe la ora 17:00. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Cristian Marinescu a anunțat deja că singura concurentă pe care și-o mai dorește în casă este Adriana.

Acum vrea să o convingă pe Alexandra să pună o vorbă bună pentru el la sora ei, Adriana. "Pui o vorbă bună pentru mine la Adriana?", o întreabă Marinescu. "Păi și mie ce-mi iese?", îl întreabă Alexandra.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț și Alexandra Cărare vor avea o nouă dispută.

Alexandra îl întreabă dacă vrea să-l mintă că îl iubește. "Vrei să te mint că te iubesc? Că pot face și asta", îi zice Alexandra iubitului ei.

Alexandra Cărare și Codruț au avut mai multe certuri de-a lungul timpului. Cei doi s-au și despărțit de mai multe ori, dar s-au împăcat de fiecare dată.

Cei doi au o dispută și cu Andrada.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra și Codruț s-au certat foarte tare în câteva rânduri în emisiune.

Nemulțumirea lui Codruț era, cel mai probabil, influențată și de ceilalți concurenți de la Puterea Dragostei.

George i-a spus în nenumărate rânduri lui Codruț că Alexandra își bate joc de el. "Tu orice face ea, o păstrezi în continuare sus", îi zicea el, dând de înțeles că a așezat-o pe un piedestal indiferent ce face ea.

Cristian Marinescu, nenumărate relații în casa Puterea Dragostei

Cristian Marinescu a avut numeroase relații în casa Puterea Dragostei. A fost cu Andreea, care a părăsit competiția, cu Aya și, cel mai recent, cu Maria.

Marinescu se arăta interesat și de Rose Marry, însă nu a format un cuplu cu concurenta ce are o poveste de viață emoționantă, crescând în orfelinat.

De mai multe ori Marinescu a fost acuzat de ceilalți concurenți că nu îl interesează decât premiul, și nu să își găsească o fată în casa Puterea Dragostei.

Chiar și fosta lui iubită, Andreea, susținea această teorie. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea live video online, pe site-ul Kanal D, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, de pe laptop sau de pe tabletă.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei și-a facut operație estetică!

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul