Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 6 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria, către Marinescu: "Mai bine mă îndrăgosteam de Alex Stoica!"

Autor: Andrei Ionescu
Maria, Alex Stoica și Cristian Marinescu
Sursa: Captură KANAL D

Noi tensiuni între Maria și Cristian Marinescu! Urmărește a doua parte a emisiunii Puterea Dragostei din 6 iulie și Live Video Online, pe kanald.ro.

Maria are un mesaj usturător pentru fostul iubit, Cristian Marinescu. "Mai bine mă îndrăgosteam de el (n.r.: de Alex Stoica)", spune blonda.

Lui Marinescu, logic, nu îi prinde deloc bine ceea ce spune Maria și reacționează și el. "Fiecare are un tren în viață. Se pare că tu l-ai pierdut pe cel cu mine", punctează Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria și Cristian Marinescu țin capul de afiș în acest final de sezon. Mai sunt în atenția publicului și Alexandra Cărare și Codruț, și ei protagoniști ai mai multor scandaluri, despărțiri și împăcări.

Alexandra explodează în partea a doua a emisiunii de astăzi și îl amenință cu bătaia pe Radu! Radu, și el, a fost implicat în foarte multe scandaluri, mai ales cu fetele.

Cele mai serioase scandaluri le-a avut cu Ayda, fosta lui iubită, cu care era să ajungă și la violență fizică!

Fetele se pare că i-au pus gând rău în gală lui Radu, dorind să îl elimine din competiție. Concurentele dau de înțeles că s-au săturat de Radu.

În ediția de astăzi ele vorbesc pe șleau despre o strategie în urma căreia, în gală, Radu să fie eliminat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu, un alt Casanova al sezonului 3?

Radu a fost acuzat că se dă la toate concurentele în sezonul 3.

Singura relație a lui mai serioasă a fost cu Ayda, care a plâns și a suferit pentru el, însă Radu a încercat să se dea la mai multe concurente, ceea ce i-a creat o imagine destul de proastă în rândul concurentelor.

Un alt concurent care s-a făcut remarcat prin multe relații și flirturi în sezonul 3 este Cristian Marinescu, ce a fost, rând pe rând, cu Aya, Andreea și, cel mai recent, cu Maria și care a flirtat cu multe alte concurente, printre care Andrada și Alexandra Cărare.

Cea mai serioasă relație a lui Marinescu a fost cea cu Maria, care a plâns în emisiune pentru el și care chiar astăzi recunoaște că îl iubește pe "Casanova" din sezonul 3.

Finalul sezonului 3 de la Puterea Dragostei se anunță foarte interesant, așa că nu ratați nicio ediție! Emisiunea, care face parte din programul TV al postului Kanal D, este difuzată de luni până duminică și poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru, de pe tabletă,

smartphone sau laptop.

Citeste si: Emotii si suspans in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit emisiunea! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.