Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de marti, 6 octombrie - Prima parte - VIDEO. Razboi intre Alexandra si fetele care s-au coalizat impotriva ei

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 06 oct 2020, 09:21
Mariana si Cristi Marinescu, un nou conflict

Tensiunile se tin lant in casa Puterea dragostei! Conflictele dintre concurenti nu mai contenesc! Vezi Live Video Online ce se va intampla pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 11:00.

Ieri Alexandra a fost dur criticata de baieti, dar si de fete, iar faptul ca blondina i-a refuzat avansurile lui Roberto l-a adus si pe acesta pe partea cealalta a baricadei, in alinata impotriva Alexandrei.

Doar ca tensiunile si lupta de orgolii este prea mare la Puterea dragostei, iar alinatele sunt pe cale sa se destrame. Fiecare dintre concurenti isi doreste sa fie in centrul atentiei sau remarcat macar, insa Marinescu este acuzat ca a profitat de niste situatii ca sa atraga atentia asupta sa si sa se victimizeze.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de astazi, 6 octombrie, la Puterea dragostei lupta se duce pe alte planuri. Alexandra le invinuieste pe fetele care s-au coalizat impotriva ei ca joaca teatru, iar cele patru nu o slabesc deloc pe Alexandra. Cristian Marinescu arunca sageti otravite catre Mariana, insa concurenta contraataca fara sa stea pe ganduri.

George este si el in razboi cu doua dintre concurente, iar vorbele grele sunt din ce in ce mai taioase. Nimeni nu vrea sa-si ceara scuze! Va continua razboiul?

Cristina Mihaela vine in casa dragostei cu o veste incredibila: Mona vrea sa se intoarca la Puterea dragostei! Cum va reactiona George si de ce neaga ca vrea sa o revada pe fosta iubita?

Andrada intra in razboi cu Alexandra, iar replicile care se arunca intre cele doua concurente de la Puterea dragostei depasesc orice limita a imaginatiei. De unde stiu una despre alta lucruri atat de intime?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, declarație de dragoste pentru Florentina. A vrut să le dovedească tuturor cât de mult o iubește: "Împreună..."

Andrada intrece masura si este trasa la raspundere de Cristina Mihaela, dupa ce Alexandra iese din platoul Puterea dragostei extrem de enervata! Pana unde se va ajunge si care e cu adevarat miza rivalitatilor si contrelor din casa dragostei?

Cel mai indragit show matrimonial, Puterea dragostei, poate fi urmarit si astazi, 30 septembrie, de la ora 11:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.  

Citeste si: Cine a ieșit favoritul săptămânii la Puterea dragostei și cine a fost eliminat din competiție

Citeste si: Simina, mai înțelegătoare după ce a devenit mamă? A dezvăluit ce s-a întâmplat recent între ea și Bianca Comănici: "Am zis să..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.