Live Stream Online Puterea Dragostei - editia de marti, 8 septembrie - Partea a doua - Cristi si Nicos, fata in fata! Adevarul socant! - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 sep 2020, 15:00
Este Nicos interesat de Mariana? Cristian e in garda

Rivalitati si orgolii la "Puterea dragostei" in editia de astazi! Vezi Live Video Online ce se va intampla intre concurenti pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Dupa ce Andrada a fost acuzata de tradare de catre baieti, concurenta si-a intors armele impotriva lui David. In prima parte a emisiunii Puterea dragostei de astazi, cei doi fosti iubiti au ridiat suspiciuni celorlalti concurenti, iar competitia este acum tensionata.

Dupa o escapada nocturna, Andrada s-a aparat cum a stiut ea mai bine de acuzatiile ce i s-au adus. Despre David, Andrada spune ca e in stare de orice ca sa nu plece din competitie, insa asta nu o scuteste pe ea de vina de a fi incalcat regulamentul.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In partea a doua a editiei de astazi, Puterea dragostei, de la ora 17:00, veti vedea de ce este George atat de acid si care este strategia lui Nicos in ce priveste potentiala lui relatie cu Mariana.

Nicos este din ce in ce mai des in preajma Marianei si crede ca lucrurile nu merg prea bine intre ea si Cristian.

Se pare ca Nicos vrea sa isi incerce sansa, iar un cuplu cu Mariana i-ar aduce siguranta ca va ramane in copetitie un timp mai indelungat. Surpriza insa, credibilitatea lui scade din nou, cand imagini din trecutul lui cu Mona ies la iveala. George este luat prin surprindere si lovitura sub centura il lasa fara replica.

Despre ce imagini este vorba si cum a reactionat George, cand s-a dezmeticit? Vezi pe Kanal D live, incepand cu ora 17:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristi Marinescu, vremea razbunarii? Ce isi spun Nicos si Cristi

Tot astazi, in partea a doua a emisiunii Puterea dragostei, Cristi si Nicos sunt fata in fata, iar adevarul despre cele intamplate nu mai poate fi evitat! S-a folosit Nicos de Cristi Marinescu?

Tensiunile dintre cei doi concurenti degenereaza, iar lucrurile care se spun socheaza! Ce va face Cristi si cum planuieste sa isi ia revansa fata de Nicos? Afla astazi, pe Kanal D sau online, pe kanal d live.

Cel mai indragit show matrimonial poate fi urmarit si astazi, 8 septembrie, de la ora 17:00 pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de marti, 8 septembrie- Prima parte- LIVE

Citeste si: Un nou concurent, Alexandru, a intrat in casa Puterea dragostei! O concurenta e gata sa isi lase iubitul pentru el!

Citeste si: Ce dimensiune ara barbatia lui Andy de la Puterea dragostei! Hamude a facut dezvaluirea: "Am avut placerea sa..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.