Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 martie 2021 – A doua parte - VIDEO. Codruț sare la bătaie!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 11:40
Codruț sare la bătaie la Puterea Dragostei
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Codruț nu va mai rezista și va sări la bătaie! Iubitul Alexandrei este scos din minți când aude că Manu, noul concurent de la Puterea Dragostei, o face ipocrită pe blonda care are o relație cu el.

Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește când vede că iubitul Alexandrei ia o masă și o aruncă! "Ieși afară acum!", îi spune ea lui Codruț, care părăsește temporar emisiunea pentru a se răcori.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alexandra Cărare este de părere că Manu a venit în emisiune "cu lecția învățată", ea considerând că noul concurent creează scandaluri special. "S-a luat de mine, de Codruț", spune Alexandra Cărare.

Blonda se va certa și cu iubitul ei, Codruț, deranjată că acesta nu își ține gura. "Te iei de băiatul ăsta pentru două cuvinte", îi spune Mariana Alexandrei.

Manu și-a atras antipatia colegilor de emisiune. Chiar de la venire Manu i-a deranjat pe Cazi și Codruț, iar Andrei chiar a sărit să îl bată! A fost oprit de ceilalți concurenți.

Maria îi spune, în aceeași emisiune de astăzi, lui Marinescu faptul că vrea să câștige singură competiția, însă totul pare doar o strategie pentru că blonda, la puțin timp, apare în brațele lui Marinescu.

Comănici, către Maria și Marinescu: "Totul e o strategie?"

Cristian Comănici remarcă imediat ce fac Maria și Marinescu. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Voi v-ați despărțit ca strategie și v-ați împăcat acum tot la fel?", îi chestionează Comănici pe cei doi, iar Maria, lejeră, îi răspunde: "Da".

Maria s-a despărțit oficial de Cristian Marinescu, însă despărțirea lor nu pare serioasă, mai ales când o vedem pe blondă din nou în brațele fostului iubit.

Maria a fost, recent, geloasă și a ales să pună capăt relației, însă ori s-a decis să îl ierte, ori chiar face o strategie, cum consideră Comănici.

Marinescu a fost acuzat de mai mulți concurenți că își face relații în casă doar pentru susținerea fanilor și că nu s-a îndrăgostit de niciuna dintre partenerele sale, fie Aya, fie Andreea, fie acum Maria. Chiar Marinescu recunoștea că el se vrea actor și că joacă un rol în show.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și sâmbăta și duminica de la 16:00 și ulterior de la 19:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Inca un cuplu este pe cale sa plece din casa Puterea dragostei? "Vreti sa plecati? Este treaba voastra!" Urmariti o editie incendiara, marti, 9 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.