Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 martie 2021 – Prima parte - VIDEO. Concurenții se bat din nou, Cristina Mihaela răbufnește: "Ieși afară acum"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 mar 2021, 08:00
Cristina Mihaela Dorobanțu îi transmite unui concurent să meargă să se răcorească
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată marți, 9 martie 2021, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul Kanal D.

Concurenții nu se calmează nici în emisiunea de marți, 9 martie de la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu este nevoită să îl dea afară, temporar, pe concurentul care naște un nou scandal violent, Andrei.

"Ieși afară acum", îi transmite ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Maria și noul concurent, Manu, vor avea un schimb de replici.

Maria îl va întreba pe Manu dacă e deranjat fiindcă ea l-a refuzat la dans.

Manu a fost implicat într-un scandal violent încă de când a intrat în casa Puterea Dragostei.

Un concurent chiar a sărit să îl bată în prima lui ediție de la Puterea Dragostei, iar Cazi l-a avertizat. ”Ho, nu ridica tonul la noi că nu ne speriem...

nu fi așa, vezi că pleci pe calea proastă puiule, vezi că pleci pe drumul greșit... nu mai țipa”
, i-a spus Cazi. 

Băieții îl consideră arogant pe Manu, însă Aya i-a luat apărarea și a susținut că îi face cum vrea el. Aya i-a jignit, totodată, pe băieți, spunând că nu îi duce mintea și de asta unul ca Manu îi poate pune la punct. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă iubitul Alexandrei, Codruț, s-a abținut deși l-a amenințat pe Manu cu bătaia, Andrei a și sărit să îl bată în emisiunea de ieri, 8 martie.

Concurenții au intervenit și l-au oprit pe Andrei.

Maria și Marinescu, relație doar de show?

Maria și Marinescu se ceartă foarte tare, dar imediat blonda se duce în brațele acestuia, ceea ce îl face pe Comănici să îi întrebe dacă nu este totul decât o strategie.

Maria îi spune cu zâmbetul pe buze că da, totul e o strategie.

Maria și Marinescu se despărțiseră oficial, însă statutul relației lor este neclar acum. Pare că blonda vrea să se împace cu Marinescu deși în aceeași emisiune îi spune că nu vor mai fi împreună, că ea vrea să câștige show-ul și că poate face mai degrabă acest lucru fără să fie într-un cuplu cu el.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărită de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și 19:00.

Dacă vrei să urmărești Puterea Dragostei Live Video Online, de pe telefonul mobil, de pe laptop sau de pe tabletă tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 8 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrada și Cazi, oficial un CUPLU! Concurenții se bat din nou!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.