Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – A doua parte - VIDEO. Reacția Marianei când îl vede pe Comănici sărutând o altă fată!

Autor: Andrei Ionescu
Mariana, Cristian Comănici și iubita americancă

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de miercuri, 10 februarie, se anunță una incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Cristian Comănici își pune mâna la frunte când vede o imagine a lui sărutându-se cu o tânără foarte frumoasă.

Mariana nu pare deranjată, ba chiar râde. "I-am spus Marianei că m-am sărutat cu ea, că m-a mușcat și de gât", spune Cristian Comănici.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici dezvăluie că tânăra cu care s-a sărutat este americancă.

De altfel, despre fratele Biancăi s-a spus în emisiune că ar avea o iubită în afara casei Puterea dragostei.

Cristian Comănici a părăsit, la un moment dat, casa Puterea dragostei, invocând probleme pe care trebuie să le rezolve neapărat, iar când a revenit în casă a spus în mod răspicat că își dorește să formeze un cuplu cu Mariana. Ba chiar a început o campanie serioasă de cucerire a Marianei, aducând de la venire un buchet de flori și asaltând-o cu cadouri.

Concurenții chiar remarcaseră că o mare parte din premiile pe care le obținuse Comănici s-au dus pe cadouri pentru Mariana.

Probabil că fratele Biancăi Comănici a fost foarte deranjat să audă că el nu era o prioritate pentru Mariana și că aceasta se axa pe Rareș. În cele din urmă nu a mai făcut un cuplu nici cu Rareș, nici cu Comănici, iar Nicos declara că ea și Aya ar vorbi zilnic, la telefon, cu alți băieți din afara casei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George, scandal cu Codruț și Alexandra

George, care este sau, cel puțin, era prieten cu Codruț se ceartă cu acesta și cu Alexandra Cărare.

"Băi, ești femeie? Orice ar face tu o ții aici (n.r.: sus)", îi spune George lui Codruț.

Bineînțeles, Alexandra Cărare intervine și susține că George e deranjat de succesul lui Codruț în show și că acesta este pe drumul cel bun. Alexandra dă de înțeles că George s-ar teme să nu capete și mai multă susținere și mai multe voturi Codruț.

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din  programul TV  al postului Kanal D.

Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici are IUBITĂ în afara casei!

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul