Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO Alexandra o jignește pe Mariana: "Cățeluș"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 apr 2021, 08:00
Alexandra, Mariana și Cristian Comănici
Sursa: captura video Kanal D

O ediție incendiară Puterea Dragostei este difuzată miercuri, la Kanal D. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra Cărare o va lua în colimator pe Mariana, fosta iubită a lui Cristian Comănici.

"Mariana nu mai are un cățeluș să se țină după ea și s-a gândit să fie ea însăși cățeluș", spune Alexandra Cărare.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici a spus, după despărțirea de Mariana, că nu crede că Mariana a avut sentimente pentru el.

Cei doi s-au cuplat de ziua Marianei, însă relația lor nu a durat prea mult. Comănici s-a chinuit tot sezonul să se cupleze cu Mariana, însă s-a despărțit rapid de ea.

Cu lacrimi în ochi, Cristian a spus că are nevoie de cineva care să țină la el. 

La un moment dat, înainte de a se cupla cei doi, Bianca Comănici a intrat și ea prin videocall în emisiune și a dezvăluit cât de mult suferea fratele ei fiindcă era îndrăgostit de Mariana, iar ea nu știa ce vrea.

Alexandra, atac dur la Mariana!

Nu e singurul atac pe care Alexandra Cărare îl lansează la adresa Marianei. Alexandra susține că Mariana și-l dorește pe Codruț, iubitul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Îi este scârbă Marianei să-l pupe! Stai, că Mariana îl pupă doar pe Codruț! Nu-i așa, Mariana? Nu-i așa, Aya, că și tu ești pe acolo, nu? Ăsta e exemplu de femeie, că se duce să se dea la bărbatul alteia?", spune Alexandra în emisiunea de miercuri.

Alexandra și Codruț au trecut și ei prin tensiuni, s-au despărțit și s-au împăcat de câteva ori, dar acum sunt în regulă.

Codruț a așteptat-o la aeroport pe Alexandra, atunci când aceasta s-a întors din sejurul din Republica Dominicană, unde a fost cu Cristian Marinescu.

Alexandra a dezvăluit în emisiune că Marinescu s-a dat încontinuu la ea pe durata sejurului, însă a spus că nu a cedat. Totodată, Alexandra a declarat că, dacă în locul ei se afla Mariana, cu siguranță aceasta ar fi căzut în mrejele lui Marinescu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii la postul nostru. De luni până vineri rulează de la 11:00 și 17:00 și în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa    https://www.kanald.ro/live.html     de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Alexandra, acuzatii socante! "Ii este scarba sa-l pupe! Mariana il pupa doar pe Codrut!" Aflati cum va reactiona Comanici, miercuri, 14 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.