Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra, război cu Andrei și Aya: "Teatru!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 00:05
Maria, Alexandra și Andrei
Sursa: captura video Kanal D

Alexandra Cărare continuă războiul cu fostul cuplu Aya-Andrei. Urmărește a doua parte a reality-show-ului Puterea Dragostei Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra consideră că despărțirea lui Andrei de Aya este doar o strategie pentru voturi. "Teatru, se împacă în două săptămâni", spune Alexandra Cărare.

Alexandra, Codruț, Andrei, Maria, Marinescu și Aya au devenit cei mai mediatizați concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3 după ce Cristian Comănici a fost descalificat.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ei sunt și favoriți, în acest moment, la câștigarea celui de al treilea sezon Puterea Dragostei.

La fete primele două sezoane au fost câștigate de către Bianca Comănici, iar la băieți primul sezon i-a revenit lui Bogdan Mocanu, iar cel de al doilea lui Livian Nelson Pop, băiatul lui Nelson Mondialu.

Se discută în partea a doua a show-ului Puterea Dragostei de astăzi și despre posibilitatea ca Ronaldo să o cucerească pe Maria, însă concurenții sunt de părere că nu are nicio șansă.

Maria a plâns pentru Cristian Marinescu, relația lor fiind o adevărată telenovelă. Vom vedea dacă cei doi vor sfârși împreună sezonul 3.

Cristian Marinescu, acuzat de strategii!

Cristian Marinescu, cel supranumit "Casanova din sezonul 3", a fost acuzat de numeroși concurenți de strategii pentru voturi. 

Chiar și Maria, după o despărțire de el, vorbea despre faptul că Marinescu ar fi fals. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu a fost cu Aya, cu Andreea și cu Maria în sezonul 3 de la Puterea Dragostei.

Lista flirturilor lui este numeroasă și cuprinde nume ca Andrada, Rose Mary și chiar Alexandra Cărare, iubita lui Codruț, pe care a încercat să o cucerească în sejurul din Dominicană.

Citeste si: Ronaldo de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute jumatatea! CINE este fata pe care o place?

Alexandra nu a cedat insistențelor lui și s-a întors în brațele lui Codruț.

Andreea, una dintre fostele iubite ale lui Marinescu, îl acuza pe "Casanova" că a folosit-o.

„Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor. Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul.

Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit.

Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată. Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, îi scria Andreea lui Cristian Marinescu.

Urmărește Puterea Dragostei de la ora 17:00, atât Live la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului, de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de luni, 12 iulie-Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț neașteptat!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.