Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Meda si Nicos vor sa plece din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 feb 2021, 08:00
Nicos si Meda parasesc platoul Puterea dragostei.

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei va fi difuzată miercuri, 17 februarie 2021. Urmariti Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Dupa un inceput de saptamana exploziv in casa Puterea dragostei, cand tensiunile au atins din nou cote ingrijoratoare intre concurenti, si in editia de miercuri se vor declansa noi situatii conflictuale. In vreme ce unii concurenti care au deja o relatie incearca sa isi vada de partenerii lor, altii nu fac altceva se pare decat sa dezvolte noi certuri si tensiuni, impunandu-si fiecare punctul de vedere cat mai zgomotos cu putinta.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In prima parte a editiei de miercuri, 17 februarie 2021, a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera din casa iubirii va deveni foarte tensionata, deoarece unii dintre concurenti izbucnesc din nou, generand noi conflicte.

Emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita atat la TV, pe Kanal D, cat si online, live video pe site-ul Kanal D, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.  Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte

din  programul TV al postului Kanal D. Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Nicos si Codrut sar la bataie!

O prima cearta se declanseaza intre eternii rivali, Nicos si Codrut, care ajung din nou la cutite dupa un schimb de replici acide, care pleaca tot de la vechile lor rivalitati.

Mai mult decat atat, cei doi ajung in pragul unei mari altercatii, insa colegii lor intervin rapid pentru a aplana conflicul.

"Iti mai bati si joc de femeia aia! I-ai spus ca e cea mai nasoala! Ai scuipat si acum lingi unde scuipi si tu ti-o cauti cu mine pe vorbe!", ii spune Nicos lui Codrut.

Extrem de agitat, Nicos isi varsa nervii si pe Comanici, caruia ii reproseaza faptul ca nu este un om asumat, ci dimpotriva este extrem de schimbator, care nu inspira incredere.

"Esti un om de unica folosinta! Care nu-i bun de nimic! E bun numai sa imbarlige! Sa faca prostii si daca nu e cald sa te duci sa-i dai in cap la omul care ti-a facut bine!", ii spune raspicat Nicos lui Comanici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meda si Nicos vor sa plece din emisiune!

Intre Meda si Alexandra izbucneste o noua cearta apriga. Dupa un schimb de replici jignitoare, Meda cedeaza nervos si decide sa paraseasca platoul pentru a se calma in culise. Moment in care Nicos se va infuria din nou si fuge in intampinarea iubitei sale, pentru a o ajuta sa depaseasca situatie dificila in care o adusese Alexandra.

Aflati in culise unde se consolau reciproc, Nicos decide ca ar fi mai bine sa paraseasca emisiunea impreuna cu iubita lui deoarece lucrurile petrecut in cadrul show-ului in ultima vreme i-au lasat un gust amar si simte ca e momentul sa se retraga.

"Gata, ma duc acasa cu iubita mea si la revedere!", spune Nicos in culise.

Aflati ce se va intampla intre Nicos si Codrut, dar mai ales ce decizie vor lua Meda si Nicos, miercuri, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marti, 16 februarie 2021 – Prima parte- VIDEO. Relatia dintre Madalina si George, in pericol de destramare?

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.