Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 19 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Bătaie în emisiune!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 mai 2021, 15:00
O nouă bătaie la Puterea Dragostei!
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Multe subiecte în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Băieții își pierd din nou cumpătul și sar la bătaie.

E o încăierare în toată regula, în care se implică atât concurenții, cât și membrii staff-ului, care fac tot posibilul să îi despartă pe combatanți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Mariana plânge foarte mult în emisiunea de astăzi, supărată de ce spune Cristian Marinescu despre ea.

Alexandra dă de înțeles că Mariana se victimizează, în condițiile în care a contribuit la această situație conflictuală din casă întreg sezonul.

Aya, una dintre rivalele Alexandrei Cărare de la începutul sezonului, o va jigni dur pe Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu.

Aya chiar va sublinia că o respectă pe Alexandra Cărare, cea cu care s-a certat în numeroase rânduri și care era chiar să o bată de două ori.

"În momentul în care am vorbit Alexandra era mult mai importantă. Maria este un nimic în fața mea și de-aia nu vorbesc", spune Aya.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra și Codruț, în prag de despărțire

Sunt probleme uriașe în cuplul Alexandra-Codruț, care este la un pas de destrămare. Nu ar fi prima despărțire a lor, ei punând și în trecut capăt relației, dar împăcându-se ulterior.

"Lasă-mă în pace!", își spun unul altuia cei doi, nervoși și pe un ton ridicat.

Alexandra Cărare este la a doua relație în casa Puterea Dragostei.

Frumoasa concurentă a mai fost cuplată în trecut cu Nicos. Relația a durat foarte puțin și s-a lăsat cu jigniri dure de o parte și de alta. În timp ce Nicos s-a legat de calitatea de mamă a Alexandrei, blonda l-a numit "sifon" pe Nicos și "caracter 0". La ultima venire în casă a lui Nicos, când a și format un cuplu cu Meda, relațiile dintre Alexandra și tânăr au fost mult mai civilizate.

Ba chiar se spunea că Alexandra ar mai avea sentimente pentru Nicos, lucru negat vehement de către blondă.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei este în doliu! A pierdut o persoană dragă: „Cei care vor să îl conducă pe ultimul drum...”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.