Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 2 decembrie – Prima parte - VIDEO. Aya si Maria, cearta apriga! "Sa nu pleci la familia ta acasa!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 dec 2020, 08:00

Cocnurentii de la Puterea dragostei devin din ce in ce mai tensionati! Urmărește prima parte a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00 Live Video Online pe kanald.ro.

Desi concurentii de la Puterea dragostei au inceput saptamana intr-o nota mai calma, incercand sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia redevin extrem de aprigi.

Daca in editia de luni, aparitia unei noi concurente, Maia adusese mult calm in casa baietilor, care s-au arata foarte incantati de tanara blonda, in editia de miercuri lucrurile incep din nou sa scape de sub control.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Inca din editia de ieri tensiunile au revenit intre concurenti atat in casa baietilor, unde Marinescu a iscat un nou scandal, provocandu-l pe Aexandru.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 1 decembrie – A doua parte- VIDEO. Tensiunile ating cote maxime intre Marinescu si Alexandru!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 30 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Mariana, replici dure la adresa Alexandrei! "Esti fake din cap până-n picioare!"

Aya si Maria, scandal teribil!

In editia de ieri, Marinescu a lansat o acuzatie grava la adresa lui Alexandru, despre care a afirmat ca l-ar fi surprins discutand cu o alta femeie din afara competitiei.


Afirmatiile lui Marinescu il scot din minti pe Alexandru, care fara sa stea pe ganduri ii cere socoteala dusmanului sau pentru acuzele aduse. Intre cei doi are loc un schimb de replici jignitoare, insa in cele din urma lucrurile vor degenera.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia de astazi, 2 decembrie, Marinescu ajunge sa se certe cu Mihai. Totul pare sa plece dintr-o joaca si dupa un schimb de replici dure, cei doi concurenti ajung la un pas de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale colegilor lor.

Pe de alta parte, in editia de astazi, in casa fetelor se isca un mare scandal. Protagonistele sunt Aya si Maria, care ajung la jigniri grave si sunt si ele la un pas de a se incaiera.

Iata ce puteti vedea in editia Puterea dragostei de miercuri 2 decembrie 2020, de la 11:00, pe Kanal D, dar si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.